Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Kaç gün değil-aydır aklımda sorayım diyorum unutuyorum. Murat Murathanoğlu ntv'den neden ayrıldı ? Murat kosava ve kagan kural'la beraber efsaneydiler ya. Son 2 senede de 2 tane ruhsuz sunuyordu baygınlık geçiriyor insan. 0 yorum,espiri yok ve robot gibiler abi. kagan,murat ikilisini mumla arıyorum
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 İhsan Bayülken ile Orkun Çolakoğlu'ndan bahsediyorsan ruhsuz olarak, ikisi de gayet sağlam referanslı adamlardır.Ama anlatımlarını geliştirmeleri gerek orası gerçek, birikim başka spikerlik başka Murat Murathanoğlu, Slam dergisindeki anlaşmazlıklar yüzünden Doğuş grubuna ters düştü Yiğiter Uluğ ile beraber.O sebepten bir ayrılık yaşanmıştı
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ntvspor hayata gectiginde ayrıldılar hepsi diye biliyorum. eski spor spikerleri, okay karacan falan da gitmislerdi. hatta 24 diye bi kanaldalardı en son simdi nerde bilmiyorum. eurolig maclarını sunuyodu murat da.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 mümkünse gelsin... çok bayık geçiyor nba maçları hakketen. murat muratanoğlu - kaan kural'lı maçlar efsaneydi.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 BulletRide said: İhsan Bayülken ile Orkun Çolakoğlu'ndan bahsediyorsan ruhsuz olarak, ikisi de gayet sağlam referanslı adamlardır.Ama anlatımlarını geliştirmeleri gerek orası gerçek, birikim başka spikerlik başka Murat Murathanoğlu, Slam dergisindeki anlaşmazlıklar yüzünden Doğuş grubuna ters düştü Yiğiter Uluğ ile beraber.O sebepten bir ayrılık yaşanmıştı Yiğiter Uluğ'da o ikisine 10 basar. Ya espiri,estetik yok adamlarda. Benimde onlar kadar basketbol bilgim olsa bende cıkar anlatırım onların anlattıgı gibi. Yetenek olacak insanda biraz Örnek atıyorum: - chris webber bugün cok kötü oynuyor. Parkede varlıgı bile belli olmuyor. (bu kadar) Murat murathanoglu -Chris webber sanki emekli bir basketbolcu'nun , küçük oğluyla park'ta basketbol oynarmış gibi oynuyor. Havada üç takla atıp basket atsada tepkileri bu oluyor: Müthiş bir hareket,harika bir basket sayın seyirciler.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Radyospor'da İsmet Badem'le program yapıyor. Çok keyfli. Ödüllü sorular falan...
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6pLrfq8CHQI
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 TRT'ye geçti Murat Murathanoğlu, Yiğiter Uluğ ile birlikte. Geçen hafta da Londra'daki GameOn turnuvası maçlarını anlatmıştı Fox TV'de. Yorumcu İsmet Badem'di orada. TRT'de haftada 2 İspanya ACB Ligi maçı anlatacaklarmış. Ayrıca bir de program yapacaklarmış, basketbol dışı.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 TRT ACB maçlarını canlı mı verecek??
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Geçen sene play offlar maçları Murat Kosova anlatsın diye dua ediyordum ya.Murat Murathanoglu da olsa tam efsane olurdu tahminim.Sırayla anlatırları artık macı.
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 türkiye - hırvatistan maçını yorumluyo şu anda özlemişiz be adam efsane harbi
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Shaggy said: TRT'de haftada 2 İspanya ACB Ligi maçı anlatacaklarmış. oha bu çok iyiymiş
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Allahım sen bizi boktan tanjeviç'ten kurtar. İspanya liginede cok sevindim ama keşke nba tv'ye geri dönse ya. İmza mı toplasak :)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi ne acb si ne abc si bu adamın nba anlatması lazım. avrupa basketbolu anlattırıp yazık ediyorlar adama, aksiyon yok bişi yok ispanyada.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 gelsin arada tony battie desin yeter bence
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yauuu zateeeen voaaaaşingtıınn vizırdsss ın poynt gardı diye konuşsun yeter :D
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Of o 2 adam beni maçlardan soğuttu.Hele özetleri verdikleri programa dublaj yapan arkadaş saç baş yoldurtuyor.Sadece ruhsuzluğuyla değil takım kadrolarindan bir haber oluşu ve yanlışları...
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ya harbi guzeldi... kaanla sununca gece boyu ayrilamiyordum basindan tvnin. - VE DALLIS MAVERİKS YİNE ÇILGIN BİR BLAK VURUYOR DIÖRK NOWVİTSKİLEEEE + OHOHOHOHOHOHOOOOOOOOO OHOHOHOOOOOOO
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hakkatten hohohohoooohohohoo seklinde adam :)
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 galiba bu Eurobasket maçlarıını murat murathanoğlu suncak gene ntv'de ama .. tam emin diilimde öle okuduydum bi yerde
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Valeron said: galiba bu Eurobasket maçlarıını murat murathanoğlu suncak gene ntv'de ama .. tam emin diilimde öle okuduydum bi yerde o zaman bize umut doğdu tekrar ntv'ye adımını atarsa nba'e de geçiş yapar :)
Öne çıkan mesajlar