Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Murat Murathanoglu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaç gün değil-aydır aklımda sorayım diyorum unutuyorum. Murat Murathanoğlu ntv'den neden ayrıldı ? Murat kosava ve kagan kural'la beraber efsaneydiler ya. Son 2 senede de 2 tane ruhsuz sunuyordu baygınlık geçiriyor insan. 0 yorum,espiri yok ve robot gibiler abi. kagan,murat ikilisini mumla arıyorum
Mesaj tarihi:
İhsan Bayülken ile Orkun Çolakoğlu'ndan bahsediyorsan ruhsuz olarak, ikisi de gayet sağlam referanslı adamlardır.Ama anlatımlarını geliştirmeleri gerek orası gerçek, birikim başka spikerlik başka

Murat Murathanoğlu, Slam dergisindeki anlaşmazlıklar yüzünden Doğuş grubuna ters düştü Yiğiter Uluğ ile beraber.O sebepten bir ayrılık yaşanmıştı
Mesaj tarihi:
ntvspor hayata gectiginde ayrıldılar hepsi diye biliyorum. eski spor spikerleri, okay karacan falan da gitmislerdi. hatta 24 diye bi kanaldalardı en son simdi nerde bilmiyorum. eurolig maclarını sunuyodu murat da.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

İhsan Bayülken ile Orkun Çolakoğlu'ndan bahsediyorsan ruhsuz olarak, ikisi de gayet sağlam referanslı adamlardır.Ama anlatımlarını geliştirmeleri gerek orası gerçek, birikim başka spikerlik başka

Murat Murathanoğlu, Slam dergisindeki anlaşmazlıklar yüzünden Doğuş grubuna ters düştü Yiğiter Uluğ ile beraber.O sebepten bir ayrılık yaşanmıştı

Yiğiter Uluğ'da o ikisine 10 basar. Ya espiri,estetik yok adamlarda. Benimde onlar kadar basketbol bilgim olsa bende cıkar anlatırım onların anlattıgı gibi. Yetenek olacak insanda biraz

Örnek atıyorum:

- chris webber bugün cok kötü oynuyor. Parkede varlıgı bile belli olmuyor. (bu kadar)

Murat murathanoglu

-Chris webber sanki emekli bir basketbolcu'nun , küçük oğluyla park'ta basketbol oynarmış gibi oynuyor.

Havada üç takla atıp basket atsada tepkileri bu oluyor: Müthiş bir hareket,harika bir basket sayın seyirciler.
Mesaj tarihi:
TRT'ye geçti Murat Murathanoğlu, Yiğiter Uluğ ile birlikte. Geçen hafta da Londra'daki GameOn turnuvası maçlarını anlatmıştı Fox TV'de. Yorumcu İsmet Badem'di orada. TRT'de haftada 2 İspanya ACB Ligi maçı anlatacaklarmış. Ayrıca bir de program yapacaklarmış, basketbol dışı.
Mesaj tarihi:
Of o 2 adam beni maçlardan soğuttu.Hele özetleri verdikleri programa dublaj yapan arkadaş saç baş yoldurtuyor.Sadece ruhsuzluğuyla değil takım kadrolarindan bir haber oluşu ve yanlışları...
Mesaj tarihi:
ya harbi guzeldi... kaanla sununca gece boyu ayrilamiyordum basindan tvnin.

- VE DALLIS MAVERİKS YİNE ÇILGIN BİR BLAK VURUYOR DIÖRK NOWVİTSKİLEEEE

+ OHOHOHOHOHOHOOOOOOOOO OHOHOHOOOOOOO
Mesaj tarihi:
Valeron said:

galiba bu Eurobasket maçlarıını murat murathanoğlu suncak gene ntv'de ama ..

tam emin diilimde öle okuduydum bi yerde

o zaman bize umut doğdu tekrar ntv'ye adımını atarsa nba'e de geçiş yapar :)
  • Yeni Oluştur...