zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 artık iyice cıvıttılar yaa bu ne paso internet gidiyo paso hız 20lere düşüyo bıktım be hacı be...nedir bu nedir bu nedir bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 +1+1+1+1+11++1+11+11+1+1+1+1++1+1++1 offfff off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 lan nie bana bnlar olmnuo alla alla :) sizi sevmiolar olm bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 gündüz saat 10 dan aksam 22 ye kadar cok yavaslıyor net.benm net bu sekilde ama genel olarak insanların uyku saatlerin de hızlanıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 noldu lan, artis. sehizmagabitegeçtimlaaağ diye geziyodun. sakın 512 kaçmış olmasın içine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 smile adsl kullanıyorum. benzer problemleri yaşadım 2 gün. 2 aradığımda Yılmaz diye bir adam çıkıp problemi farketti,anlattıgımı anladı,modemi kapatıp aç demedi. Nası çözemez bu sorunu gerizekalılar dedi,yarından itibaren bu sorun yaşanmaz dedi. Hakikaten de o gün bugündür elektriğim kesilmeden internetim kesilmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vivavale said: gündüz saat 10 dan aksam 22 ye kadar cok yavaslıyor net.benm net bu sekilde ama genel olarak insanların uyku saatlerin de hızlanıyor :S of bu saatlerde çekilmez, bu yüzden sabaha doğru yatıp akşam uyanıyodum bi ara. Lanet olsun ttnet, bakır kablolar girer biyerlerine inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 vivavale said: gündüz saat 10 dan aksam 22 ye kadar cok yavaslıyor net.benm net bu sekilde ama genel olarak insanların uyku saatlerin de hızlanıyor :S evet benimde öyleydi 8mbit aldım düzeldi sanırım 8mbitlilere kasıyorlar düşük hızlılar sıçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ahahahaha super cozum tam titinete gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Chewy said: lan nie bana bnlar olmnuo alla alla :) sizi sevmiolar olm bunlar :D ben de aynını düşünmeye başladım. 1 mbit bağlantım var. 2 aydır internet hiç gitmedi sadece elektrikler gittip geldiğinde 10 dakkalığına olmuyor. günlük kullanımda torrentte downloadı 85 kbs ile sınırlayıp interneti kullanıyorum geceleri de direk sınırdan 105le falan indiriyorum. düzenleme: sorun herhalde dns sunucularından. akşam saatlerinde download hızı düşmese de internette dolanma hızı düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hacı 8 megabite geçtim arkadaşlar geçmiş 512ye düşmüyomuş dediler geçem dedim...böyle bi mutlu oldum bi dizi izlerken arkada sonraki bölümü 720p olarak iniyo ve daha dizi bitmeden inmiş oluyo diye bu süper bi duygu :D ... sonra internet gitmeye başladı... olduğunda zaten 20 kb/s de falan oluyo böyle... dedim büyük bi ihtimalle benim m.ö 8500 yılında aldığım çakma modemim 8 megabiti kaldırmadı dedim ama teorimin doğruluğundan şüphelerim vardı...sonra sinirlendim ( 2 saatte bir internet gidiyodu ) ttneti aradım mozartın 8. senfonisi eşliğinde telefona birinin cevap vermesini bekledim.. sonra bi bıyıklı çıktı telefona ve işte bilgileri verdim ama babamın adına konuşmama izin vermedi... dedim bütün bilgilere sahibim dedim adam dinlemedi... sonra dedim ben babamın ismini vererek tekrar mı arayım dedim adama dedim bunu dedim. sonra adam ezildi büzüldü lütfen beyfendi dedi neyse babama verdim 1 megabite tekrar geçtim zaten ilçe ilçe 512ye geçiriyolarmış 15 megabit kotalıyı 100 gb. kadar sömürdüm ya ttneti o bana yetti:D.. ama bu ttnetin yavaşlama problemi direk ttnet ile alakalı ve 4-5 gündür kafayı beyni yedim adeta...neyse 1 megabite geçtim yine yavaş internet ama hiçyoktan modem patlamıyo teorim doğruymuş:D ne yazdım bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 noldu mal. nolduuu :D ben demedim mi sana mal gibi kalacaksın diye. ha? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hacı mal gibi kalmadım ki :D 512ye düsmedi sadece ttnet gerizekalı... bide modem kaldırmadı işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar