Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 excel'de bir tablo yapıyoruz diyelim. sonra onu kağıda basacağız. benim istediğim yaptığımız tabloda çizgilerin de basılması. kafanızda biraz daha canlanması için aşağıdaki resme bakın. yani bir puan tablosu yaptıysak aralardaki çizgilerin de basılmasını istiyorum. bunu nasıl ayarlayabileceğiz?not: resmin excel'le falan bir alakası yoktur. pek güzel bir örnek olmamış olabilir fakat kafanızda canlansın diye koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çerçeveye al bütün çiziglieri olmuyo mu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hangi iddaa sitesinde mod luk yapıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 fede said: çerçeveye al bütün çiziglieri olmuyo mu öyle ayarlardan buldum dedigine benzer birşeyler, sağolasın. kermit said: hangi iddaa sitesinde mod luk yapıyon ? bu ne önyargı :) puan tablosu örneği aklıma geldi o an, o örneği verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sensible soccer (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sailor said: sensible soccer (: =) bir sorum daha var. orada fiyatları yazıcam da. örneğin 100,30 yazmak isteyince; otomatik olarak 100,3'e çeviriyor yani sonraki sıfırı siliyor. ona bir çözüm bulabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hücreye sağ tıklayıp hücreyi biçimlendir de . Orda virgülden sonra kaç 0 olması gerektiğini ayarlayabiliceğin yeri görüceksin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tamam ya para birimi seçeneği falan varmış sagolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar