Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows 7 hakkında yardım pilins

aente

Öne çıkan mesajlar

Şimdi dün gece kurdum programı da

asus m2a-vm anakartım var amd işlemciler için bunun cdsindeki driverları kurmadı, asus'un sayfasında windows 7'ye özel driver olmadığı için vista 32bit e göre driver çekersem uyar mı?

aynı şekilde ses kartıdır, ne bileyim programların güncellemelerini yaparken hepsini vista 32bit e göre çeksem tüm driverlar uyar mı?

ses kartım creative audigy, çalışmıyor deyin mesela windows7 de, intihar edeyim.

birde masaüstü kısayolunu görev çubuğuna sürükleyip atıyorum ama bir türlü yerleşmiyor deli oldum..

bildiğim kadarıyla directx 9c d10 dan daha düzgün çalışıyormuş, mudur?

windows 7 7260 sürümüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün denemedigim driver kalmadi SB icin :D Xp, Vista 32/64 bit, Xifi ne varsa hepsini denedim de yok. Sadece Xifi'yi kabul etmisti ama ses gelmiyordu ve üstüne blue screen veriyordu. Iste yeni driver cikardilar o da 2GB ram'e kadar calisiyormus. Onda da blue screen yedim.
Alicam artik yeni bir ses karti. Vista'ya isinamamistim ama win7 ciddi anlamda güzel. Ses karti sorunumu halledince xp'ye elveda :P
Sosyal ağlarda paylaş

Birçoğumuzun kasasında 2şer adet ses girişi var(önde ve arkada). Windows7 bu 2 aynı girişi 2 farklı ses kartıymış gibi değerlendirebiliyor ve istediğiniz programlar istediğiniz çıkıştan veriliyor.

Driver konusunda da, benim bütün driverlarımı kendi update programı buldu ve yükledi.

Win7 bana göre gelmiş geçmiş en iyi OS.

Bu arada bugün Türkçe'si (dil paketi) çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

bende açılmama sorunu çıktı. bir türlü başlamıyor ya "starting windows" ya da ondan sonraki "welocome" yerinde tıkanıp kalıyor. startup repair'ın da bi faydası olmadı. 20-30 resetten sonra açabiliyorum ancak. sizce bu donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? format atsam en son çıkan 7'nin sürümü nedir? bi yardım lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...