aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Şimdi dün gece kurdum programı da asus m2a-vm anakartım var amd işlemciler için bunun cdsindeki driverları kurmadı, asus'un sayfasında windows 7'ye özel driver olmadığı için vista 32bit e göre driver çekersem uyar mı? aynı şekilde ses kartıdır, ne bileyim programların güncellemelerini yaparken hepsini vista 32bit e göre çeksem tüm driverlar uyar mı? ses kartım creative audigy, çalışmıyor deyin mesela windows7 de, intihar edeyim. birde masaüstü kısayolunu görev çubuğuna sürükleyip atıyorum ama bir türlü yerleşmiyor deli oldum.. bildiğim kadarıyla directx 9c d10 dan daha düzgün çalışıyormuş, mudur? windows 7 7260 sürümüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi driverı yoksa, sana özel driver yazamayacagımıza göre vista driverlarını denemekten başka çaren yok + vista driverları olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 windows 7 hem xp hem de vista driverlarıyla sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmadı mı(yani en azından biri olmuyorsa biri şeklinde) birinden birine destek olmalı yani sanki gibi adeta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 anakart driverları var asusun sitesinde ben de ilk başta bulamamıştım searche tam modelini yaz çıkıyo yanlış hatırlamıyosam.asus anakartımla win7 kullanıyorum,mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çıkıyorda win 7 seçeneği yok OS seçenekleri arasında m2a-vm nin, vista uyar mı diye seçtim yine kurmuyor -.-' audigy'nin de kurmuyor dellenip tekrar xp ye basıcam formatı az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yani kimse sana olur mu olmaz mı söyleyemez, kimisi olacaktır kimisi olmayacaktır. Ben de mesela indirdim vista driverlarını, tek tek denedim. Biri çalışırken biri çalışmadı. ayrıca şu masaüstü kısayolu zaten; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dayanamadım ses kartı falan çalışmayınca bastım xp ye geri formatı neyse saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 64 bit vista driverları windows 7 64bitte çalışır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet calısması lazımdı, vista driverlarının hepsi 7 de calısır, versiyon sorunu olabilir, en son 7600 vardı sanırım, yada windows RC yi 7100 deneyebilirsin, yada formatladıysan sen bilin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Win7'de SB Audigy ses kartlari maalesef calismiyor. Gecen gün bir driver cikardilar o da bilgisayarda max 2GB Ram varsa calisiyor. Üzeri ramlerde memory block hatasi+blue screen = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sb xifi da sorun yok ama win7 64bit icin. ayrica win7 icin her turlu vista driver ise yariyor, ayni driver hedehodosunu kullaniyorlarmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Dün denemedigim driver kalmadi SB icin :D Xp, Vista 32/64 bit, Xifi ne varsa hepsini denedim de yok. Sadece Xifi'yi kabul etmisti ama ses gelmiyordu ve üstüne blue screen veriyordu. Iste yeni driver cikardilar o da 2GB ram'e kadar calisiyormus. Onda da blue screen yedim. Alicam artik yeni bir ses karti. Vista'ya isinamamistim ama win7 ciddi anlamda güzel. Ses karti sorunumu halledince xp'ye elveda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Rukh said: ayrıca şu masaüstü kısayolu zaten; artık vista kullanırken bile elim oraya gidiyo, en sevdiğim olayı bu 7'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 nacreous said: Rukh said: ayrıca şu masaüstü kısayolu zaten; artık vista kullanırken bile elim oraya gidiyo, en sevdiğim olayı bu 7'nin Ben pek sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Birçoğumuzun kasasında 2şer adet ses girişi var(önde ve arkada). Windows7 bu 2 aynı girişi 2 farklı ses kartıymış gibi değerlendirebiliyor ve istediğiniz programlar istediğiniz çıkıştan veriliyor. Driver konusunda da, benim bütün driverlarımı kendi update programı buldu ve yükledi. Win7 bana göre gelmiş geçmiş en iyi OS. Bu arada bugün Türkçe'si (dil paketi) çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yav bu arada 64 bit mi yoksa 32 bit mi kurmalı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 64bit kullanıyorum (rtm), hiç bir yan etkisini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yoksa siz hala annenizin islemci mimarisini mi kullaniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 annem ördü benim işlemcimi. 4000 nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bende açılmama sorunu çıktı. bir türlü başlamıyor ya "starting windows" ya da ondan sonraki "welocome" yerinde tıkanıp kalıyor. startup repair'ın da bi faydası olmadı. 20-30 resetten sonra açabiliyorum ancak. sizce bu donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? format atsam en son çıkan 7'nin sürümü nedir? bi yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yanlis driver kurunca bende de yapmisti takilma olayini. Güvenli kipten driveri silip girebilmistim. Hangi driver sorunlu bilmiyorsan gecmis bi tarihe at sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 saol denerim bi ama sistemi kuralı 1 ay oluyo sorun yeni çıktı başka bi neden olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Olay görüntüleyicisini bir kontrol et, orda büyük ihtimal sorunu bir sekilde belirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar