Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Biraz önce ailemle çok saçma bir olay yaşadım. Olay çok basit bir konu olmasına rahmen "Hayır, ben haklıyım sen haksızsın" inatlaşmasından cidden hiç hoş olmayan bir sonla bitti. Son zamanlarda ciddi olarak merak ettiğim birşey bu. Benim gibi kaçınız bu işten saçmalık derecesinde muzdaripsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ERGEN ALERT!!1 aile ne diyosa haklıdır dostum, anneyi babayı kırmaya değmez, alttan alacaksın, sineye çekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fistan said: ERGEN ALERT!!1 sandalyeden düşürecek postlar yasaklanmalı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Aileler bişey diyosa büyük ihtimalle yanlıştır, ve paranoya yapıyolardır. Yanlış olmadığı zamanlarda da olayı abartıp kıyameti koparıp başında dırdır yaptıklarından 40 yılda bir doğruyu söyleseler bile arada kaynama tehlikesi var bi de. Ama yine de onlar ailen, yani katlanman gerekli. Laf anlatmaya filan kasma, bırak takılsınlar. Biraz alttan al. Ne kadar saçmalasalar da, ne kadar olayı ego meselesi haline getirseler de içlerinde biyerde senin iyiliğini düşünen bir parçaları var, en azından o parçanın hatrına mazur görülmeyi hakediyolar bence. Ama dediklerini sallamasan da olur, sallamış gibi yap yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fistan said: ERGEN ALERT!!1 Yok bu bir sonraki adımın alarmı. EDIT: Bir de aile deyince herkesin ilk aklına gelen anne-baba oluyor sanırım. Bu aileyi sürekli görüştüğünüz akrabalarınızı da katabilirsiniz. Daha iyi açıklamamam benim hatam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 anne babanın senden min 25yıl fazla deneyimleri olduğu, senden daha fazla görmüş geçirmiş oldukları için, dinlemekte fayda var. çok haklıyız diye diretiyorlarsa haklıdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Olay anne baba sözü dinlememe değil. Bir kaç gün önce bir arkadaşımın evinde yaşadığım olayı örnek vereyim. Bu konuyu açma nedenim de benzer bir saçmalığı iki gün sonra benim yaşamam. Arkadaşım bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisi(2-3 ders uzattı). Babası 1gb'dan büyük bir dosyayı niye 10dk da gönderemiyor diye arkadaşa fırça çekmeye çalıştı. Arkadaş yarım saat kadar adama niye böyle bir dosyayı 10dk'da gönderemeyeceğini açıkladı. Babasının son sözü "Sen beceremiyorsun, bu dosya 10dk da gönderilir" oldu. Bu olayın sahip olunan tecrübeyle yada anne baba sözü dinlememeyle bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çocuk demek ki 20 yıldır bişeyleri becerememiş hep bahane bulmuş hehe doğaçlama girdim her şey olabilir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 baba da network uzmanı olabilir bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 baba haklı. 10 dakikadan az gönderilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 16Mb baglantı varsa olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 En dengeli anket sonucu çıktı yalnız dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu anket fake olur söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fede said: baba haklı. 10 dakikadan az gönderilmesi lazım hep tt net in suçu bunlar AH TT NET AH! NE AİLELERİ PARÇALADIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar