zelda Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ses kesini otur şuraya! bu bir süpervazo. ben adama cana yakın dedim. valla ne diyeyim özlicem hot tv'yi gitti küselim kanal.[hline]girizgah [Bu mesaj zelda tarafından 28 April 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Ben sevmemiştim o insanları zaten. İyi oldu ne diyim :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Üstadlara laf yok öhöm. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31404[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sevmediiin adamlar hot tv yle doğmuş insanlar değil 89 dan beri varlar ve hot tv kapanmasıyla bitmiş değiller. radyo kozmos da prog ları devam edio. yakında bi kanala geçerler. ztn farkındaysan son günlerde çok popüler oldular bonus card, fanta reklamı falan. üstadlar bitmedi merak etme[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 efet öle:)[hline]Mukus Leo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 I luv Muebbet Muabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar