xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 amerikada çıktı 2-3 gün sonra indirdim izledim. yapılan reklamından sonra hiç etkilemedi. film yerine ardarda 2 kere trailer ı izleyin daha çok etkilenirsiniz gibi bişi. hiç iyi bir anlatım. gerçekten alıntılık belirtisi almadım. bu tür filmleri yaparken biraz daha detaylı çalışılması gerekiliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 acımasızca davranmışsınız bence yorumlarda film bence iyi vasat demem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 4. türü bilmiyorum ama 5. türü taş ve sopalarla kovalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 buna inanan varsa gg :). tek korkutucu olan kadının kendisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oha inandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar