dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu film hep var ama ya. bi de sariyo ki sorma. izliyosun enim konum oturup. primitive savas sahneleri var ama hastasiyiz. altta reklam SALAVAT yaz 3000e gonder, sevap cebine gelsin. kopruden rahat gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 eskiden sahurda(sahur diyemi yazılıyo) türkmen kızı diye bi dizi çıkardı(türkmen kızımıydı o ya hatırlayamamıs olabilirim) neyse bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 daha dur Ömer Şerif Çıkacak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ulan yıllardır niyetleniyodum izlemeye, hiç denk gelmedi. artık izlemek de istemiyorum. meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 koskos kanal d de var suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben şimdi öğleden sonra türk sineması kuşağında yayınlanacak fatma girik filmlerini bekleyeceğim. staj da bitti, fasulye falan ayıklayarak izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 şindi yan odaya gitmeye o kadar üşendim ki. seneye izlerim artık. denk gelirse fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben de tüm gün evdeyim. esra ceyhan izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 niye her sene aynı şey niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dün akşam bidaaa izledim o örümcek agı sahnesinde örümcek agı hiç bozulmamıs mağaranın içinde olamazlar diyor.ama ağın altında kocaman boşluk vardı ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 elestirel gozle izlemicen oyle seyleri,oyle diyorlarsa oyledir.O kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 olm cocuklugumu ozluyorum hep ramazanlarda tum aile toplanirdik iftarda, bole super tavuk corbalari, pide, tavuklu pilav keskek bisuru yemek cagri oluyodu sonra haberler sonra olacak o kadar falan uhuhuh hem yaslaniyoruz hem de sicacik limonlu tavuklu corba istiyorum laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fistan said: eskiden sahurda(sahur diyemi yazılıyo) türkmen kızı diye bi dizi çıkardı(türkmen kızımıydı o ya hatırlayamamıs olabilirim) neyse bye show tv kırmızı nokta konulu filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 olm berk o kadar basarisizsin ki troll degilsin lan bildigin bosa mesaj atiyosun sadece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 emanuelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ilk defa baştan sona dün gece izledim. aman aman bi olayı da yokmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 20 senedir çağrı yayınlanır, ilk defa bu sene cast'ta tom araya'nın olduğunu fark ettim. hayat ne tuhaf vapurlar felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sdfsdfs slayer tom araya mı? GOD HATE US ALL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 mulg git özel ders falan al işi bilen birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sabah gazetesi bugün namaz ve dua rehberi veriyor. Başlamak için asla geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 senko said: sdfsdfs slayer tom araya mı? GOD HATE US ALL!!! 3. dakikada ekranın sağındaki amca tom baba değil mi yani şimdi? hell awaits!!! http://www.youtube.com/watch?v=ww4UoD6f4wg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 4-5 sene önce her gün iftara çok az kala ~10ar dakikalık bölümler halinde 30 güne yayarak yayınlamışlardı, televizyon tarihinin kilometre taşlarından birisi olarak kitaplarda yerini almıştı bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çağrıdan sonra da allahın yolu diye bi film başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ayrıca şimdi düşündüm de bu kilometre taşı hedesi de kesin ingilizcedeki milestone phraseinden gelmedir, adamın biri bizde mil yok o zaman kilometre taşı demeliyiz demiştir falan.. "kilometretaşı" diye birşey yok ki lahn türkçede, zamanında üniversitede edebiyat bölümünden bir hocaya sormuştum da kadın error verip sıvışmıştı karizma yapmıştım yanımdakilerin önünde freshman zamanlarımda teeeey teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar