eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 afiyet olsun =) kâr/zarar oranı alalım bir de hehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 :D onu karıştırma bu seneyi temiz bir sayfa olarak sayıyorum ve kardayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 burayada yazayım said: roma maçına 40 lira bastım yanında 3 maç daha var roma 3-1 yeniyodu 3-3 oldu maç, yattı o kupon yatmasa 230 felan alıcam sonra sinir oldum 20 liralık bi kupon daha yaptım gs ye verdim hamburga verdim everton a verdim fulhama verdim werdere üst oynadım 106 lira aldım ulan roma maçındaki romanın kalecisine ... varya delirtti. bide skor tahmini oynadım fener 0-3 alır dedim 0-2 aldı sivas 3-0 yenilir dedim tuttu fener bi gol daha atsa 2 bastım 532 alcaktım lan neler kaçırdım bu gün ya delirdim şu guizanın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda çok fena sövdüm ana bacı dükkanda. müşteriler bi döndü bana baktı oha diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kermit idda oynayan garip insanlar sınıfına girdin gözümden düştün bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yok lan iddaa işinde olunca dayanamayıp oynuyosun bide borçlarım var evet 4.9 milyara yakın nerden bulayım derken akşama kadar işin içindeyim herkes gelip oynuyo ben neden oynamayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar