Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben hiç beyenmedim pandayı. o göt üstü oturus skill'i tam bir fail
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 What S2 Is Working On 10/3 Update I wanted to throw out another update of things we're currently working on: 1.) Spectator / Replay Interface: This is an interface specific to spectating or watching a replay. It will have more information and options to expand & collapse lots of detailed information panels. This also includes full functionality of replays with planned full backwards compatability. 2.) Match & Player Web Stats: We will be releasing access to the online systems that gives all the data for every HoN played. This includes access to replays and player stats. Only accounts that have Pre Purchased the game will access. 3.) Automated Match Making: Now that a majority of our Chat Server scalability is handled we have begun work on the match making system. The initial iteration of this system will only allow for individual and entire team play (5 man teams). 4.) Automated Tournament System (Leagues to follow shortly): We are almost complete with our automated tournament system which seemlessly integrates the ability to create a tournament from web interface directly to the game server, chat server, and game client for creating scheduled games, notifying players of upcoming games, and automatically submitting results and updating brackets. We'll host a $10,000 initial beta tournament for this upon completion (more details will come down the road). 5.) Pathfinding Tweaks: While pathfinding works as intendedly most of the time there are situations we would like to improve. 6.) New Heroes: We will continue to push out new heroes. Here is a list of the next group of heroes we're working on. (a) Sand Wraith: Mercurial (Spectre) port (b) Silencer port (c) Rhino Rider: port but who? We will also be working on other polishes, tweaks, balances, mechanics, etc... while the rest of this is going on.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 rhino rider da ya centor ya rexxar port bence
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Arachnanin ultisine nerf gelmeli kesinlikle invis herolari bile ulti attigin zaman kaçırtmıyor.Arachnaya pestilance denedm ilk skili + sy vs. denedm o kadar öküz gibi ms olmasına rağmen kaçamıyosun ufak böcegi kesene kadar ölüyorsun zaten.Arachnayı anca 5 kisi güzel takım oyunu yapan takım anca aktifligini bozar.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 arachnanın ulti öyle ahım şahım bişey değil. ilk oynarken alışamamıstık nubluk falan filanda şimdi arachna tırışkadan bişi oldu pro oyunlarda
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 arachnanın ultisine değil projectile speedine nerf lazım acil
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 arachna hala oyunun en iyi herolarından ezelden beri söylüyorum hızını düşürmeleri lazım normal attığı zıkkımın. hiçbir şekilde deny yarışını kaybetmiyor pasiv dmg aura gayet iyi orb effecti gayet iyi magic reduction skilli bazı heroları komple iptal ediyor ultisi hala ağlatıyor
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 uzayan oyunlarda nerdeyse hicbir olayı kalmıyor arachnanin. aynı degerde item toplamis cogu hero cok daha iyi arachnadan. mm, scout,chro,mb,pest,pred,dl simdi aklıma gelenler ki daha bi dolu var. bu arada takım arkadaslarınız geri zekalı değilse ultisi de o kadar etkili deil bence. projectile speed olayında haklısınız ama, aşırı hızlı gidiyor atacklar.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 legioannare acil nerf gerek en basta 2 tane shield ve pot aliyo parasinin yettigi kadar kulenin arkasina gecip wave wave krep kesiyo
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yani eşit itemlarda olabilir de iyi bir arachna HİÇBİR şekilde kastırtmaz karşısındakini oyunun en iyi denier/last hitter ı inanılmaz gank kapasitesi oyunun her aşamasında iş yapan 4 skill inanılmaz harass orb effect genel özelliklerine bakıldığın OP. Yani elbette gearla daha iyi gelişen herolar var ama slardar hyper çıktığında arachna mkb çıkar
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Accursed de çok iyi doğru oynanırsa , DMG yapcam adam öldürcem diye kasarsan bişi olmaz ama yanında iyi adamlar olupta support oynarsan garanti oyunu alırsınız.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 haha oyunun özetini çıkarmşsın :) o iyi adam da ben oluoyorum geçler (h)
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 uzar bu tartışma neyse. aslında baya bi hero var arachna karsisinda rahat kasabilen. tempest, nymp, soulstealer, defiler, succubus, hellbringer, demented simdi aklıma gelenler. arachna kötü demiyorum yanlış anlama bu arada. ayrıca deny ve last hit konusunda sonuna kadar haklısın. ama gel gör ki oyun uzadıgında arachna direk gg, özellikle melee agi herolarına karsi. hiçbir şekilde hard carry olamaz bence. legionaire ile lvl 1 den baslayip cok rahat ormanda takılınabiliyor bu arada. kule altına falan gerek yok o kadar.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ee yalanmı kardeşim bende hero nun hakkını verdim xD
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben oynamadımda tempest ile oynayanların olduğu oyunda iyi ultisini kullandığında tempest feci eziyor.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kasmaktan kastın level almak ise evet kendini heallıyan intler kasar arachna karşısında da ... e kassın. İtemsız, erkenden itememiş int. Sonra nolcak ? magic armor+red veren skill aşırı abartı. Tempestın ultisi gibi sürekli azardan hasar verenlere karşı inanılmaz etkili. Orb effecti oyunun her aşamasında iş yapıyor % bazlı olduğu için. Arachnaya karşı ormana girmek direk intihar. 6 olduktan sonra kimseyi kaçırmaz ormanda teleporterlar dışında ki onlar zaten orman yapamaz lategame de yalan olmuyor arachna. hala takım kovalamacasında en iyi slower. aurası gayet iyi. slow yediği zaman en erken kurtulan o. Hepsinin üstüne zaten oyunu 4v5 oynatıyor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 millet salak salak ölmezse arachnaya, travel çıkıp paso farm yapmaktan baska bi halt yiyemez arachna, ayrıca demented da early de her türlü heronun eline verir aptal aptal hatalar yapmazsa
Arma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Adam gibi 5v5 oyun dönüyorsa takım halinde iyi combat varsa Scout arachna falan öyle sadece kendine çalışan herolar bir halt yiyemez. Ne cc var ne aoe. Oyun başında arachna tokatlıyor tamam. Ama levellar 14-15 e gelince combatlarda iyi değil.
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ciddi oyunlarda arada oynuyo millet scout, aoe silence'tır beleş obs ward'dır falan. Bi gem e hayatı sönüyor o ayrı. Arach da gayet shrunken bilmemne yapınca combatlarda ekmek olmamayı başarabiliyor hafiften, asıl ophelia görmüyorum hiç sdfs yazık lan o heroya.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 demented shaman ancak klavyeyi alır koltuğunun altına. Arachna kadar kasamazsın da hadi kastın diyelim bir tane late game, gearla stacklenen ability ile anca non-fed str kesersin orkit ile
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gördüğümen imba hero hellbringermı ne. warlock portu. magic armor indirip %50 lifeteal çaktırıyor. dot ,slowuda var. harkons blade çıkıp ağlatabiliyorsun adamları :D ultiyide anca aoe stun için atıyosun gibi :P pulverizesız bişiye benzeyememiş. varmı bu heroya belli bi buildiniz*
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 early game'de arachna, late game'de de scout'u cok sevdim ben. daha noob seviyedeyim ama scout ile kastıgın zaman serseri mayın gibi takılıyosun cok zevkli.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 scout ilk 15level boyunca pek bişe yapamıo ama 20leri geçip itemları dizdinmi hele şöle 23-25lvl civarına geldinmi inanılmaz zevkli oluo heleki vanish abandıktan sonra marksman shot <3
Öne çıkan mesajlar