Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 genel olarak oynamayı sevdiğiniz heroları ve bunlarda kullanışlı bulduğunuz itemları tartışalım. benim genel olarak favorilerim scout, swiftblade, moon queen, thunderbringer, pollywog priest, zephyr, predator. scout ta karşıdakine göre +12agi veya boot booster olarak başlayabiliyor daha sonra 7. dükkandan karşıdakine göre giderek diğer item ve wingbow yapıyorum en son. eğer artarsa fantezi deniyorum +30 weapon speed ve +16 agi veren item var karşıda defi zayıf olan olduğunda onu alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Favorim Electrician. Tipi bile muhteşem. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 electritian, pollywog yada legioneer (hepsini yanlıs yazdım sanırım) lazım her takıma bi tane ... zephyr oyundaki en kıl oldugum hero, thunderbringer OP, BS de fena degil aslında ama caster hero oynayamyom henuz el alısmadı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Puppet Master'ı da çok seviyorum ama 2. ability ve ultinin buffa ihtiyacı var. Nuker herolar aşırı güçlü. PUG oyunlarda rakipte 3 tane nuker varsa concede kaçınılmaz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Şu anda aşırı OP olan bi tek nymph var onunda tek sorun ultisi. Onun dışında her oyun magmus ve defiler görmek baydı. Favorim puppetmaster 10 numara hero olmuş helal olsun düşünene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ne bu oyun ya dota gibi bişimi ? youtube dada görmüştüm bi videosunu dotayı andırmıştı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dotanın aynısı ancak S2 ve Icefrog ? muydu 2 firma oturmus sırf kendileri bir motor yazmıslar, gayet keyifli, Burdan da bakabilirsin, magmus defiler thunderbringer scout her oyun istinasız var, madmen le hydra diyesim geliyo (usendim ismine bakmaya okcu iste spider) %80 varlar, o yuzden random oyunlar fena olmuyo yada 3 den 1 secmeliler falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kaede said: Şu anda aşırı OP olan bi tek nymph var onunda tek sorun ultisi. Onun dışında her oyun magmus ve defiler görmek baydı. Favorim puppetmaster 10 numara hero olmuş helal olsun düşünene aynen ya bıktım artık aynı herolardan hele magmus'un cılkı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Evet acilen Arachnanın projectile hızına nerf lazım. Karşısında melee zaten ölüm auto cast manual atınca agro almıyor hayvan gibi haraslıyor yaklaşırsan. Range desen imkanı yok deny yarışında kazanamıyorsun attığı zıkkım absürd hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 birşey sorucam biri quite attimi bizim takımda. Bizden oyun sonunda puan gidiyormu ? 1 degilde 3 atti kesin yenildik yani benim sucum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 gidiyor bildigim. yani suçsuzsun ama gidiyor. ama ileride pek o sıkıntı olmuyor çünkü %10 leave'i a$anlar no leaver oyuna giremiyor. benim esas sorunum afk bekliyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 afk bekleyenler için kick opsiyonu var ve eğer birisi oyundan atılırsa leaver puanı alıyor. ayrıca şu anda betada olduğu için sanırım insanlar rahat bir şekilde leaverlık yapabiliyorlar ileride oyun piyasaya çıktığında oynanılan her bir oyun daha değerli olacak. benim tek merak ettiğim şu anda oynadığımız beta hesapları ile HoN çıktığında devam edebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sanmıyorum devam edebilcek olsak bize önsipari$ açmazlardı. bide oyundaki afkyi kickledik diyelim leave olarak mı yazılıyor ona loose mu? ve sonuçta gene takımım 1 eksik kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 preorder yapanlar devam edebilecek acc ları ile ama sadece isim mi bütün statlarlamı bilemiyorum. Statları taşıması kötü olur ama bence milletin tekrarda 1800 gelmesini bekle yoksa 1500 te bir maça girip kazandınmı 1 kaybettinmi 35 puan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Arachna dediğin o örümcekimsi hero. Takımların oturmayıp herkes bireysel takıldığı için kolay kill alabilecekleri heroları alıyor herkes. Takım mantığı oturup gruplar belirlenince hero çeşitlenmesi artacaktır. Mesela ben değişiklik olsun diye torturer aldım. İşkencenin alasını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bu aralar pek bu herolarla oynamıyorum ama swiftblade ve bloodhunter da ortalama üstü herolardan özellikle midgame de bazen oynattırmıyor bh. iyi oynayan varsa bu iki heroyu taktiklerini anlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Dark Lady ne işe yarar neden koyulmuş bu oyuna çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dark lady çok iyi bir hero kasınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Arachne aşırı Op olmuş tek yakaladığında burst kusan herolar hariç hiç affetmiyor. Ayrıca her oyunda karşımdaysa beni ezmesi bizim takımdaysa %100 noob çıkması ise beni çıldırtan bir durum. Ayrıca oyunda leaverlığın ötesinde birde çılgın gibi bir backdoor olayı var. Ezdiğimiz oyunda bi anda base altüst olduğu için kaybettiğimiz çok oluyor. Bu durumlarda legionner var gerçi. Karşı tarafa bd yapmak için çok ideal. Tek başına süre süre gittiğine şahit oldum bir kaç kere. Madman ise aşırı OP diyemeyeceğim ama kasan ağlatıyor :D Yalnız Madman+Dotadaki Enigma(adını unuttum)+Pyromancer+Magmus gibi bir takım karşı tarafta ne varsa ezebiliyor. Hele birde yanlarında Pebbels varsa felaket. O açıdan yeni hero istiyoruz şunları tutalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Arachna ve Predator gibi ayarsız herolara bi ayar çekseler süper olucak. Her oyunda Predatorı ağlatıyorum 1600 1700 puanlı adamları oynatmıyorum. Oyun sonunda 15 mi dersin 25 kill mi dersin alıyor adam. Tamam Predator koymuş adamlar isim süfer olmuşta eh arkadaş karşıya gelincede adaş falan dinlemiyor affetmiyor. Arachnayı hiç konuşmuyorum zaten nerf şart aga. Oyun güzelde nasıl denge gelicek o önemli. Nuker herolar felan yine karşıda melee varsa hiç kastırmıyor. Dotada öyle bir durumda hiç yoktan zamanlama ayarlayıp last hit yapıyorduk. Bunda oyun aktığı için resmen last hit ayağına çeyrek hp veriyorsun en az karşında harrasslayan adam varsa. Ne yaptıysam ettiysemde düzgün takıma düşemedim. Level 22-23 ken takımımda 2 tane hep 12-13 kalan adam oluyor yahu valla delircem puan yaklaştı 1400 lere. ek : puppetmasterında tutma skiline nerf şart. 4. levelda 5.7 saniye tutuyor, ulti mi bu mübarek. level 1 de 3 sn tutuyor, dotada şansla 4 saniye tutturan heronun direk vuranı üstelik oyunda dotanın bir kaç katı dinamik bir oyun.2 kişi felan varsa ağlatıyorlar zaten daha oyun başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Evet oyunun en imba herosunu acıklıyorum. Bugun ilk kez ar'de denk geldide oynadım. nympha (yanlıs yazmadıysam) Böyle bir sacmalık yok. Furion'un ki gibi bir teleport düşünün 60cooldown'lı. Ama istedigi herkesi kendi ile birlikte götürebildigini düşünün. Bizim salaklara gelin diyorum gelmiyorlar haritada gördügün adamın üstüne cok rahat 5 kişi cullanabilirsin. Team play olsa oyunda herkesi darmadagan edersiniz , bd'nin kralını yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 e yapıyorlar zaten 1800 de bütün takımlar. Early push için 2-3 hero alıyorlar ve bir yolu temizliyorlar her türlü riske girip. Daha sonra max 2 teleport ile alıyorlar oyunu Bahane de hazır "BU DOTA DEĞİL ARKADAŞIM BD NE DEMEK ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yanında creep yokken dotadaki gibi kulelere , binalara koruma sistemi getirilir yakında; zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 favorim torturer. bam güm. magmusda bug var ultisi spamlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 war beast > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar