bowfinger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 LAgsız oynayabileceğim adam akıllı gerekirse paralı bir server var mı ama skill kasmak için de çok zaman harcayamam...Zamanında harcadık bi işe yaramadı artık action istiyorum sadece.Hem bu thread sayesinde lag konusuna değinmiş oluruz hemde serverları eleştiririz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arminas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu işi iyi bilen adamlar varsa ki ben anlamam formunuz güzel oldugu için geldim . Şöyle tepeden tırnaga yönetecek kişi bi güzellki yapalım . Ciddi kişi dedim ben bir kişi tanırım digerlerini yani kendi elemanlarını tanımam . ona sorarım ekibini kurar vss.. Muhattabım o kişi olacaktır bu konu ile ilgileniyorum Cehennem.org olarak . Bi araştıralım getirisi götürüsü nedir. Ne gerekir .Bi acıklarsanız kaldırabilirmiyiz kaldıramazmıyız bi bilelim[signature][hline]www.google.com "Cehennem.org" Yuh adamlar bize terorist demiş :P "6 günde 10 bin mail hackliyen terorist oluyomus :P ---------------------------------- İçerik değişti No Panic... Artık Hack Yok FBI bile arıyomus Bu gazeteler hep yalancı hep yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Düzgün Server[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUHAAAA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 düzgün server = www.uocaliria.gen.tr.tc <= Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 düzgün server= p.s:bana göre $uan turkıye de senın anlattıgın özellıklere sahıp server yok[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bence böyle topicler saçma herkese kendi serverı iyidir.scripting & uo shard adresleri threadine bak istersen oradan iyi serverlar bulabilirsin[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUHAAAA Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Lucas1, 12 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki: bence böyle topicler saçma herkese kendi serverı iyidir.scripting & uo shard adresleri threadine bak istersen oradan iyi serverlar bulabilirsin zaten genelde bu tarz topicler yen ibir kullanıcıyla reklam yapmak için açılıyor. bu sefer şaşırtıcı şekilde öyle değil sanırım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 değil gerçekten düzgün zevk alincak server az ben düzgün server diye bizim serverin linkini verdim ama bizim serverdanda zevk alinmayabiliniyor sosaria haritasi o/c quest e alişmiş kendi kafasindaki karakteri yaratmak isteyenler içinde bizim server güzel gelmiyor. ama gerçektende düzgün server kalmadı.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gral s3rv3r[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 pauıashfuasfhaz adam hala hamzaabiye takmıs :) hamzaabilevelsistemi piliz safasga[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bide uo shard da değil uoshardlar zinciri :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Tam senin için bi server biliyorum. Login.cfg dosyasına Loginserver=127.0.0.1,2593 yaz,konsola account add a b yaz, sonra account a plevel 2 yap tamamdır. Artık hem skill kasıp hemde pagelere bakabilirsin.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 [Bu mesaj LadySementa tarafından 12 Haziran 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Pardon :)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 [b]Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa İcq Number = 123303415 Msn Adres = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abi konu kapanmış ne ortalığı salatalıyıp up lıyonuz anlamıomki[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Tam post kasacak durum olmuşda ondan galiba.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bence Lagsız Uo Serveri Olmaz... Bence bırak Uo yu.. Dark Age OF Camelot a Başla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Neden olmasın bal gibide olur. Adam gibi host ettikten sonra adam gibi ilgilendikten sonra bağlantında idare ederse bal gibide olur.. Eskiden hg vardı lagsız ama paralı olunca zaten az player vardı ama free ikende lagsız ve çok player olan bir yerdi. Yakında yine aynı şekilde açılacak o zmn bakarıs.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aslında lag senin net'ıne de bağlı.Örneğin Xhorlan HG'ye lagsız demiş biz 128 adsl 'de iki kişi aynı ekrana giremezdik.O yüzden ya gate açarlardı kaçardık yada ölür küfrederdik ama ben laga ve cafe sahibine küfrederdim öldürene değil :) Neyse ki darphane gibi craft vardı :PpP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 a.k millet utanmasa kendi actigi spherenin ip sini verip en guzel server diecek koptum herkezin ki ayri bi guzel :)[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Ardhath, 12 Haziran 2004 23:20 tarihinde demiş ki: Aslında lag senin net'ıne de bağlı.Örneğin Xhorlan HG'ye lagsız demiş biz 128 adsl 'de iki kişi aynı ekrana giremezdik.O yüzden ya gate açarlardı kaçardık yada ölür küfrederdik ama ben laga ve cafe sahibine küfrederdim öldürene değil :) Neyse ki darphane gibi craft vardı :PpP Sizde sorun vardı sanırım biz hep 8 kişi oynardık guildcenek (: aynı ekranda cove kapıda savaşırdık hiç lag olmazdı ve yatıncada direk birbirimize sayardık (: (nerdeydiniz olm a.q yaa)[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar