Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lagsız server

bowfinger

Öne çıkan mesajlar

Bu işi iyi bilen adamlar varsa ki ben anlamam formunuz güzel oldugu için geldim . Şöyle tepeden tırnaga yönetecek kişi bi güzellki yapalım . Ciddi kişi dedim ben bir kişi tanırım digerlerini yani kendi elemanlarını tanımam . ona sorarım ekibini kurar vss.. Muhattabım o kişi olacaktır bu konu ile ilgileniyorum Cehennem.org olarak . Bi araştıralım getirisi götürüsü nedir. Ne gerekir .Bi acıklarsanız kaldırabilirmiyiz kaldıramazmıyız bi bilelim[signature][hline]www.google.com "Cehennem.org" Yuh adamlar bize terorist demiş :P "6 günde 10 bin mail hackliyen terorist oluyomus :P
----------------------------------
İçerik değişti No Panic... Artık Hack Yok FBI bile arıyomus Bu gazeteler hep yalancı hep yalancı
Sosyal ağlarda paylaş

bence böyle topicler saçma herkese kendi serverı iyidir.scripting & uo shard adresleri threadine bak istersen oradan iyi serverlar bulabilirsin[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 12 Haziran 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
bence böyle topicler saçma herkese kendi serverı iyidir.scripting & uo shard adresleri threadine bak istersen oradan iyi serverlar bulabilirsin

zaten genelde bu tarz topicler yen ibir kullanıcıyla reklam yapmak için açılıyor. bu sefer şaşırtıcı şekilde öyle değil sanırım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

değil gerçekten düzgün zevk alincak server az ben düzgün server diye bizim serverin linkini verdim ama bizim serverdanda zevk alinmayabiliniyor sosaria haritasi o/c quest e alişmiş kendi kafasindaki karakteri yaratmak isteyenler içinde bizim server güzel gelmiyor.
ama gerçektende düzgün server kalmadı.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Sosyal ağlarda paylaş

Tam senin için bi server biliyorum.

Login.cfg dosyasına Loginserver=127.0.0.1,2593 yaz,konsola account add a b yaz, sonra account a plevel 2 yap tamamdır.

Artık hem skill kasıp hemde pagelere bakabilirsin.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

Neden olmasın bal gibide olur.
Adam gibi host ettikten sonra adam gibi ilgilendikten sonra bağlantında idare ederse bal gibide olur..
Eskiden hg vardı lagsız ama paralı olunca zaten az player vardı ama free ikende lagsız ve çok player olan bir yerdi.
Yakında yine aynı şekilde açılacak o zmn bakarıs.[signature][hline]FrmrLz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında lag senin net'ıne de bağlı.Örneğin Xhorlan HG'ye lagsız demiş biz 128 adsl 'de iki kişi aynı ekrana giremezdik.O yüzden ya gate açarlardı kaçardık yada ölür küfrederdik ama ben laga ve cafe sahibine küfrederdim öldürene değil :) Neyse ki darphane gibi craft vardı :PpP[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

a.k millet utanmasa kendi actigi spherenin ip sini verip en guzel server diecek koptum herkezin ki ayri bi guzel :)[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardhath, 12 Haziran 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
Aslında lag senin net'ıne de bağlı.Örneğin Xhorlan HG'ye lagsız demiş biz 128 adsl 'de iki kişi aynı ekrana giremezdik.O yüzden ya gate açarlardı kaçardık yada ölür küfrederdik ama ben laga ve cafe sahibine küfrederdim öldürene değil :) Neyse ki darphane gibi craft vardı :PpP

Sizde sorun vardı sanırım biz hep 8 kişi oynardık guildcenek (: aynı ekranda cove kapıda savaşırdık hiç lag olmazdı ve yatıncada direk birbirimize sayardık (: (nerdeydiniz olm a.q yaa)[signature][hline]FrmrLz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...