matama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bugun koln de oyun fuarindaydim pes2010 u oynama sansim oldu ilk defa 360 da oynadim hep ps3 te oynamistim neyse bir kere grafikler iyilesmis, yalniz oyununun akiskanligi azalmis, videolar falan bayag guzellesmis. top uzerinde kontrol bayag azalmis, ozellikle kucuk calimlar olayi tamamen bitmis, ole adamin yanindan gecip gidemiyorsunuz. top kontrolu zorlasmis. ilk izlenimler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 iyi bari sevindim orta kafa goller bitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hangi takımla oynadın? küçük çalımlar her oyuncuyla olmuyodu zaten 09 da da. orta kafa golde 09 da zordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 barca nın olayı o fistan nası zor al messi ile eto ile orta sağdan gel kanata koştur dur kimse alamıyor topu zati sonra orta çok kötü orta açsan bile adam ya ortada ya en arkada illa biri kafa vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 barca ile orta ile gol atmaya gerek bile yok ki.eto ve messi ile kaleci dahil herkezi geçip gol atabiliyorsun.eto ile az kaleye girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fiorentinada felipe melo-mutu ile pis yargılıyordum ne güzel, adeta bir dansöz edasıyla. konami akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 barca ile oynadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 valla pes 10 u merak ediyorum. ama fifa 10 alacagım.eğer 2 oyunda cıktıgında pes efsanesi geri döndü falan denilirse dönerim tekrar pese. :).online oynama sıkıntısı falan düzelirse peste iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Aramanın gücü adına. http://forum.paticik.com/read.php?37,3992927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar