SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bahceden elma kopardim bi isirdim, ici pembeydi.. Tamam kabugunda renk pigmentleri olabilir ama ici ne alaka? Yer yer pembemsi kisimlar vardi icinde... Pembe elma adama dönüsme ihtimalim nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 O ELMA GEY DOKUNMAMAN LAZIMDI SEN DE GEY OLDUN ARTIK ... ASL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 renklilerle beraber yıkadıysan olur öyle. bidakine 30 derecede yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 pamuklu programını aç bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 var öyle elmalar. içi yeşil, beyaz, sarı olunca bişi olmuyoda pembe olunca mı garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yanlış ilaç yapmışsın.. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o yedigin seyin elma olduguna eminsen pembesi moru farketmez ye...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 elmalari sakin karistirma overdose olma ihtimalin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan said: var öyle elmalar. içi yeşil, beyaz, sarı olunca bişi olmuyoda pembe olunca mı garip geldi. Elmalarin ici ne zamandan beri yesil? Elmanin ne oldugunu bildigini umit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 elma bağımız var arkadaşım. golden cinsi elmayı küçükken koparırsan içi yeşildir. elmanın kralından ben anlarım. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fede said: renklilerle beraber yıkadıysan olur öyle. bidakine 30 derecede yıka +7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan said: elma bağımız var arkadaşım. golden cinsi elmayı küçükken koparırsan içi yeşildir. elmanın kralından ben anlarım. bye Zeytin de dalinda yesildir. Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 error verdi adam dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 taş da yerinde ağırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan kim oldugunu biliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar