Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işden ayrıldım daha rahat oynamak için oyun patlarsa fabrikayı basmayı düşünüyorum destekçilerimin tüm masraflarınıda karşılayacağım :)-D
Mesaj tarihi:
oyun pve agirlik oldugundan ilk oyuna gore bu adamlar boostlarla kose olabilir. wowa kicikirik bi mount ilk ciktiginda 2milyon dolar kazandiriyorsa bunlar herturlu yolacaktir. para nerden gelecek abi adamlara.
Mesaj tarihi:
ilk oyuna gore pve agirlikli bu oyun. gem gold karma var bunlar icin farm yapacaksin sonucta.ilk oyunda nerdeyse tek kilicla pvp yapiyorduk.
Mesaj tarihi:
Spin said:

http://www.youtube.com/watch?v=tZ-ECyHN3B0&feature=youtu.be&hd=1

Hazır beta oynanmışken daha genel konular tartışılsa, oyun karaktere hakimiyet, akıcılık, sistemler vs. konularında diğer oyunlarla karşılaştırılsa oyuncunun gözünden daha iyi olurmuş bence.
Mesaj tarihi:
bck said:

ilk oyuna gore pve agirlikli bu oyun. gem gold karma var bunlar icin farm yapacaksin sonucta.ilk oyunda nerdeyse tek kilicla pvp yapiyorduk.

ona pve ağırlıklı denmez ama, ilk oyuna göre daha fazla pve öğesi var demek. oyun yine pvp ağırlıklı.
Mesaj tarihi:
PVE var ama lvl almak çok kolay, lvl arttığı zaman lvl atlamak için gereken zaman da çok az artıyor yani 80 lvl a ulaşmak kolay olacak. ayrıca 5vs5 lere katılınca direk max lvl ve item oluyorsun. Yani oyunda PVE nin yeri az.

ha o cashshop boostları yine işe yarayacak ama.
Mesaj tarihi:
videolara bakiyorum questing, su alti, enterasan devasa pve alanlari var. bence o kadar kolay cabuk 80 olunmayabilir level senin dedigin boostlarla olmasin.
Mesaj tarihi:
xp barı ile ne alakası var anlamadım ben, ilk oyunda da vardı, her oyunda var nedir yani heh.

Artı oyun tam olarak pve ya da pvp ağırlıklı değil, isteyene istediğini sunuyor, ama ilk oyunda da olduğu gibi asıl hit olacağı kısım pvp
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...