hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 GW 1 gibi olcak sanırım. Güzeldi ya GW1 end game oynamamış olmama rağmen enteresan bi atmosferi vardı
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 underwater combat demo gameplay videosu gelmiş 20 dakikalık http://www.youtube.com/watch?v=je0mT7AHKqI
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 swtorun bazı animasyonlarından rahatsız oluyodum bu hepten aykırı gitmiş beya
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sırtında tonlarca yük varmış gibi koşuyo
hunty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bana sanki bir resmin icinde oynuyormussun hissi verdi. Tablo gibi manzara, bir tek karakterim 3d birde karsimdaki mob 3d. Geri kalan ortam 2d bir tablo gibi. Su animasyonu da cok zayif yuzerken suda hic dalgalanma yok. Karakterin cevresinde 3d efek var bir de ekrana su fiskirtiyorlar. Benim diycegim modeller ortamla hic butunlesmiyor. Gw1 hepten 2d idi zaten.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Anubisath said: underwater combat demo gameplay videosu gelmiş 20 dakikalık ... hehe
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 biri şey demişti millet paso aktif dodge kullanıp sağa sola atlıycak falan diyede, açıkcası bundan bende biraz çekiniyordum ama şurda bişey yakaladım http://wiki.guildwars2.com/wiki/Condition cripling yada imoblize yiyen adam mesala dodge kullanamıycak, ayrıca videolarda da yanlış görmediysem dodgedan sonra bi 0.5 saniye falan skiller kitleniyor. Birde bleed, burn, poison gibi dotlar baya baya bi stacklenicek olması hoşuma gitti combat uzadıkça etkileri çok artıcak. p.s: Ayrıca bu Gw2 wikiyi biraz araştırın oldukça fazla bilgi var öğrenmek istediğiniz çoğu classın çoğu skilleri traitleri vs vs. Hatta elementalistin bukadar çok büyüsünün olucağını tahmin etmemiştim Yuh dedim
Spin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sualtı Savaşları ve Dinamikleri üzerine izlenim yazım; Underwater Combat
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ellerine sağlık. Yalnız bu underwater combata bukadar önem vermelerinden dolayı sürekli su altına girip çıkma zorunluluğu doğurmazlar umarım gameplayde -.-
hunty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Su alti gorevleri her mmo da sevmeyerek yapmak zorunda oldugum gorevlerdendir.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 wowda da su altı questleri falan koydular, şahsen orada kasmadım çünkü başka bir boyut girince olaya dünyam şaşıyo miğdem bulanıyo benim :D ayaklar yere bassın yeterli, hava ve deniz bana göre dil :D
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ama çok keyifliydi bence vash'jir wow'da. Su altında yavaşlama, bineğe binememe vs. gibi negatiflikler olmadığı sürece farklı olduğu için benim hoşuma gidiyor açıkcası ki gw2'de adamlar su altı dünyası yaratmışlar, ayrı skill'ler vs. varmış. Sualtı apayrı bir keyif olur gibi geliyor bana
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 zihnimi su altı combatı hayal bile ettirmemeye özen gösteriyorum. tutuyo bildiğin su altı combat beni.
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 +1 diyesim geldi.. hic haz etmiyorum ucus ve dalis konseptinden.. ucmak istesem o kadar flight simulator oynarim abi :D
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 GW2TR olarak 4. Podcastimizi yayınladık. Konu: GW2'de Dungeon'lar ve Sualtı Dünyası Guild Wars 2 TR Podcast #4 - Haziran 2011
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tRUvqgz53c0 arenanet.com - Video: The Ascalonian Catacombs Dungeon Cinematic
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi dungeon hikayesinin güzelliğine bak *drools*
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yarın çıksa şu oyun,yazık bayıklığından kurtarsa bizi falan!
Öne çıkan mesajlar