Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 12 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sesu said: Maganda mısın? asıl kız magandalık yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aquila said: sen ne zaman uyandın? Ben mi sdf? 11'de kalkıp eve geldim kedimi besledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Nakamura said: sesu said: Maganda mısın? asıl kız magandalık yapmış. Sokturtmam, okutmam vesaire dediği için dedim anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 garbage'a alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 @ sesu, iyi de, kız "adırırım seni, abi ton adamım var, agıllı ol bilær" demiş. bizimki de ondan sonra sokturmam bi yere demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dartanian said: Yok la asdasf kızdan dayak yemiom kız aldırcağını iddaa ediyo asdf oha hangi ara ne aldırıyor lan yazık kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bakın ben ona attığım mesaj şuydu bak bana bulaşma uzak dur saçma sapan konuları yapmadğım halde yapmış gibi gösterme uğraşmayalım.Hayatımı düzene soktum bela istemiyorum lütfen bela yaratma yarattırma.Kib hayatında mutluluklar dedim. ben magandalık yapmıyorum gerekmediği sürece de yapmam. Ben maganda değilim.He kız ısrar ederse giderim Bornovaya o zaman görüşürüz kimle geliyosa napıyosa ne ediyosa.. Kıza da el kalkmaz bu kuralım geçerlidir yanlış anlaşılmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 "roket adam" said: reyismiş asdfasdfasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dartanian said: yine fıs bi tehdit tipte var herhalde anlaşılan kızlar genelde aldırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Lan bu hatun ... Yoksa.. Gittigidiyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Lan yoksa sen! asdsafa gittigidiyorda dc marka ayakkabı var mı acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ne aldiriyor? beyler yanlis olmus sizi 2. el bolumune alalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 günah lan aldırmayın sonra ceyennem de kovalar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar