Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Burçlara bağlandı bu konu orda dondum kaldım bişey yazamadm. Demekki yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi hayatımda hiçbirzaman kendi yaptığım seksi düşünüp masturbasyon yapmadım.bir de 1 gün sonra oha.ne garip lan. mangal değil boşuna,yanıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 peki ya sizin sevgilinizi düşünüp yapan başkaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 nasıl tespit edicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ADRES WER BABOLI!!!11BIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sly-One said: peki ya sizin sevgilinizi düşünüp yapan başkaları? bende onu dicektim, bi foto koyda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 suvras said: esas s... sokmak lazımdır. senin donini ben napaayımmm ? bana o canını gönder oasuhdsauhdusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aga senin sevgili fotoların taze bitti yeni sevgili fotolarını yolla da koyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan said: Sly-One said: peki ya sizin sevgilinizi düşünüp yapan başkaları? bende onu dicektim, bi foto koyda... belki kız arkadaşı yıldız tilbe.. olamaz mı yani? kim onu düşünüp de işe girer ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 YILDIZ TİLBE Mİ? NERDE? ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Off kütür kütür dans edince beni benden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sen bence eline aşıksın ve kızı kullanıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 dasaaa said: Fistan said: Sly-One said: peki ya sizin sevgilinizi düşünüp yapan başkaları? bende onu dicektim, bi foto koyda... belki kız arkadaşı yıldız tilbe.. olamaz mı yani? kim onu düşünüp de işe girer ki.. kim düşünür diyorsun bi de sevgili mi oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aşkın gözü kördür derler eagle! hem onu da seven bi zevksiz vardır elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cinsel ilişkilerin 2 boyutu vardır; 1- duygu boyutu 2- fetiş boyutu eğer kız arkadaş fetiş boyutunu kaldıramazsa, elizabeth her yola gelio. ama duygu boyutu olunca işin içine, başkasını fetiş boyutuna sokamazsın. he ama önemli olan boyutu değil işlevi zaten.. şaka maka o senin libidonla ilgili bişidir bence. mesela burda bi arkadaş vardı 5-10-15 diye gidiodu bi halvet oluşta. şimdi o adam napsın??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 said: şaka maka o senin libidonla ilgili bişidir bence. mesela burda bi arkadaş vardı 5-10-15 diye gidiodu bi halvet oluşta. şimdi o adam napsın??? 4karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 KARI MI? karı..kar..ı..karı *tuvalete koşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 olm sağdan solda etkilenip bu ayıp mı,şu şöyle mi, bu aldatmak mı... sen kafana ema terliği yememişsin belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben sorununu çözdüm arkadaşım.. 2 seçeneğin var 2si de banko işe yarıcak 1- git kız arkına de ki "bak melis sen beni datmin edemion. ben hep kendimi datmin ediom. böle giderse mektebe gitçem." hop kız direk kollarında.. 2- git sokul yanına kulağına eğil tatlı tatlı "sende vajina var, bende penis. daha ne bekliyoruz?" (alıntıdır: elliot reed) sonra arkana yaslan ellerini de uzun uğraşlar sonucu sorunu çözen bi coder gibi ensende birleştir. bunlar denendi ve 2/3 ihtimalle işe yarıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abo yok sorun tatminsizlik degil seks de sorun yok seks mukemmel de sorun kendi basima seks yaparken dusunduklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kendi başına seks yapmak derken kastettiğin tam ola... oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 said: masturbasyon yapmak sizce iyi bisey mi kotu bisey mi yani bu bilincaltinizda onu sevmediginiz anlamina gelirmi ? eger baska birini düsünüp yapiyosan, bilincaltinda o kizi sevmedigin anlamina gelir. ama sen o kariyi ay pardon kizi sevmedigini bilincaltina degil GALBINE SORCAN GOCUM galbine! said: cunku genc bir bilge demistiki bi kizi dusunup masturbasyon yapamiyosan o kiza asiksindir genc bilge sacmalamis. asik oldugun kiza kardesin gibi mi bakiyosun? bi gün olur da o kizi düsünüp masturbasyon yaparsan, ensest mi olmus olcak? zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar