Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hadi sen çekmedin, elin abazası elini ayırmadan 5 yapınca daha mı iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Elin abazasının sevgilisi varsa o kişi abaza oluyor mu olmuyor mu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ^^ bir arkadaşım ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/7184/gulucugeodaklan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 genelde böyle aşıksan ilk iki hafta master olmaz, aklına gelmez, yanlış gelir filan. ama sonra şakır şakır olur. edit: yukarıdaki arkadaş sana sesleniyorum, spoiler koyalım yav işyerindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ahaha gülücüğe odaklan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Experimental said: http://img21.imageshack.us/img21/7184/gulucugeodaklan.jpg AHAHAHHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oha sdfuhsdfhusdf auhdfasduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Gülücüğe odaklan odaklan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 alakasi yokmu diyosnuz yani masturbasyon la iliskinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Abi bi kızı seviyosan o kızı istersin canının yanmasını istemezsin üzmek istemezsin ama o kızı arzularsın... Eğer o kıza zarar vermek istemiyosan yani tabi zarar olarak görüyosan yatma durumunu o kızla, kendine hakim olmak için masturbasyon yaparsın.O istek biraz da olsa bastırılır Kızı düşünmen o kızı arzulamandandır.Ben sakınca görmüyorum bence gayette sevdiğin ve onu istediğin başkasının umrunda olmadığını düşündüğün için onu düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ASDHAKDHASKJDHAS yoruma gel. -aşkım sen ne,ne yapıyorsun ? -BÜTÜN BUNLAR BU SABUN BU TELEVİZYONDAKİ ŞEY HEPSİ SANA ZARAR VERMEMEK İÇİN ŞEKERPAREM. -bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dartanian said: Abi bi kızı seviyosan o kızı istersin canının yanmasını istemezsin üzmek istemezsin ama o kızı arzularsın... Eğer o kıza zarar vermek istemiyosan yani tabi zarar olarak görüyosan yatma durumunu o kızla, kendine hakim olmak için masturbasyon yaparsın.O istek biraz da olsa bastırılır Kızı düşünmen o kızı arzulamandandır.Ben sakınca görmüyorum bence gayette sevdiğin ve onu istediğin başkasının umrunda olmadığını düşündüğün için onu düşünüyosun. abi kiza zarar vermek derken, baya ilginc ya. asdhasdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kızla cinsellik durumlarını konuşamıyosan sorun yaşarsın zaten sipeys -- Aşkııım napıyosun? - Boşver -- üff söyle - eee mbasyon --iyi iyi rahatsız etmiim -yok mutluluk veriyosun asdf -- AŞkııım :@ -mesaj atarım daha sonra sana muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 askim attiriyorum sonra konusalim diyip kapasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yok onun sinirli smile falan gülücüklü smile göndermesi azdırıyo asdsaffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 aşkım çavuşu tokatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 -Aşkım bi gün arkanı dönüp eğilir misin? Hiç yapmadığın için tuvaletteyken gözümde canlandıramıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 -askim ? +KENERA KAC BURCU, COK UZAKLAS BURDAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya yok ayni kizla hem seks yapiyosan ustune bide dusunup masturbasyon yapiyosan diye dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 YA ABAZA MISIN ARKADAŞIM KIZ VERİYO İŞTE NİYE ELİZABETHE UĞRUYOSUN BAK CAPS LOCK AÇTIM SİNİRLENDİM ABAZA BAZA AZA ZA A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 is yerinizde mastir yapmayin lan yamyamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya abazalik la ne alakasi var akrep burcuyum ondan diye dusunuyorum ayrica hemen seksin ardindan yapiyorum diye bisi demedim 1 gun sonra felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 BRB ETİN SUYUNU SIKIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mangal gibi yüreğin varmış kardeş, libido başa dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar