Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kimler var burda? öbür topikte 5 tane olan varmış ama kimlermiş bulamadım bidünya sayfa kasamadım tek tek bakmaya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Benim ablam oradan mezun şehir çok sıkıcı bütün gün kart oynuyorum derdi.Ama arkadaş ortamını falan gördüm oldukça iyi insanlar vardı kendisi de üniversite yıllarının en güzel yılları olduğunu söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Şehir ciddi şekilde 2 km kare, inanılmaz kebapları ve tatlıları var. Başka bir şey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 leşl gbi bi yer ısprata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 antalya 2 saatmiş. arkadaş canımız sıkıldığında antalya ya kaçıyoz diyordu. hoş zaten biz böyle anlatmışız ama adam ısparta nasıl diye sormamış kim ısparta da diye sormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi ben antalyalıyım zaten burası kaçıp geliceem biyer değil yani :D seneyeye kalan arkadaşlarla buluşmak, evden yemek almak vesaire için gelcem zaten antalyaya bolbol =P ayrıca evet, ısparta sucks =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ıspartaya gidim de bi kebap yiyim ya özletti rezalet yer. lanet olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Antalya ya 2 saat olmasi gercekten super, benim ark.lar wardi o uni. de hep hava atiolardi, yaza dogru ruslarla brb gunubirlik tatil yapioz die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar