eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ikinin pc sürümü için hala ses yok... kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 buyuk ihtimalle pc ye cikarmayabilirler gibi geliyo bana. tamam microsoft xboxa ne cikarirsa pc icin de cikariyo ama xbox'i pazarlamak icin cikarmicaklar gibi geliyo bana. gow serisi ps3 icin neyse fable'i xbox icin o yapmaya calisabilirler. ps: birileri atlamadan yaziyim; fable esit degildir gow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 GAY OLABİLCEKMİŞİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://www.microsoft.com/games/en-us/community/newsarticles/pages/fable3comingsoon.aspx geliyor fable 3 PC ye said: “Fable III” will be available in Standard and Limited Collector’s Editions for Xbox 360. The Standard Edition will retail for $59.99/£44.99/€64.99, while the Limited Collector’s Edition will retail for $79.99/£59.99/€84.99. The Windows version will retail for $49.99/£39.99/€54.99, and will also be available for download exclusively on Games on Demand on Games for Windows – LIVE. su cok komik bir durum bu arada fasfdafds, ayni oyuna 10 dolar fazla odetiyorlar lolz bir gow olamaz, gow un tek oyununu sony birakmadi PC ye veya baska platforma, PS tekelinde tamamen, fable 1-3 PC de olucak Halo 1-2 PC de var falan filan, 3 u istese exclusive yaptirirdi MS de bu saatten sonra exclusive oyun isi zor, molyneux amcam o kadar emek harciycak ve tek platforma cikicak, fable 2 gibi olmaz ehuehu molyneuz demisken su adam kadar nickini hakeden baska biri yok, one man hype machine direk said: fable diyince insanlarin aklian inovasyon geliyor, o kadar super bir ozellik ekledikki artik karakteriniz kendini ifade edicek ormanda giderken cok kiziyorsunuz ve bir tusa basiyorsunuz BOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sirtinizdan kanatlar cikiyor, bu bir devrim il kdefa denenen bisey hebele hubele rezil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 molyneux hayatının geri kalanında pacmanı ben yaptım diye bize satmaya calıssa bile gözümde - ye düşmez viktor. habere gelince LAAAAAAAAAAN SAHANE OLDU BU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.gametrailers.com/video/intro-cinematic-fable-iii/702482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://gamrfeed.vgchartz.com/story/84893/molyneux-fable-3-wasnt-up-to-date-next-fable-should-amaze/ mauhauh yazık şu molyneuxa ya ciddi ciddi söylediklerine kendi de inanıyormu çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 al sana cevap :P molyneux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 said: Peter Molyneux, Lionhead boss, admits making game features up on the spot to reporters so they won’t fall asleep during interviews. "I could name at least 10 features in games that I've made up to stop journalists going to sleep and I really apologise to the team for that." Molyneux, developer of renowned franchises such as Populous, Black & White and the Fable series, thanked the press for listening to him while accepting an academy fellowship at the annual BAFTA ceremony in London. He also apologized for over-promising on games he’s worked on. "Sorry - I've slightly over-promised on things on occasion." That’s a lot of occasions there, Peter. Well, at least now we know not to believe you that much when you’re giving an interview. http://graphics8.nytimes.com/images/2008/04/29/technology/ballmer.531.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 dungeon keeper'dan fable 3'e nasıl geçtik ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gotum gibi bu arada oyun, oynamayin. ilk chapteri zar zor bitirdim 30 dolarim gitti lan, ms calisani olmayip tam para versem evlat acisi gibi otururdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar