sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Türk Hukuk tarihinin en ilginç davalarından biri, 8 Eylül’de Aydın’da başlıyor. M. S.Ö adlı 14 yaşındaki çocuk, Başbakan Erdoğan’a ‘’Allah cezanı verecek’’ dediği için, 28 ay hapisle yargılanacak. ‘’Sanık çocuk’’ da Başbakan’dan, boynunu sıktığı gerekçesiyle şikayetçi.... GAZETEPORT, 4 ayrı klasörden oluşan dava dosyasındaki, ilginç iddia ve ifadeleri açıklıyor. http://www.gazeteport.com.tr/SIYASET/NEWS/GP_525551 ahahah ekşide denk geldim sabah sabah ahahah bu ne lan yürü be sultan I. tayyip kim tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cumburtbaşkanı başbakan bakanlar milletvekillerine tokat atmak serbest olsun. en doğal hakkımızdır bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet bence de serbest olsun da bu davada böyle bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 akp yi savunacağım diye 14 yaşındaki çocuğun hapsinin istenmesini iyi göstermek için başbakan cumhur başkanı bakanlar millet vekilleri tokatlansın demekte güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 odiflame said: akp yi savunacağım diye 14 yaşındaki çocuğun hapsinin istenmesini iyi göstermek için başbakan cumhur başkanı bakanlar millet vekilleri tokatlansın demekte güzelmiş :) sazan title'ı almak istemiyorsan acilen bu yazını editle bence,gerçi ben alıntı yaptım artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 adam yeni uyanmış Cüce, mazur görmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mazur gürülecek bişi yok, ben anlamadım bile zaten ben bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mazur gürülecek bişi yok, ben anlamadım bile zaten bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cift mesajıda bilerek attım, ilk mesajımı anlamazsam, belki ikinci mesajımı anlarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mazur gürülecek bişi yok, ben anlamadım bile zaten bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Peki, neden yargılanıyo tam olarak cocuk? Hakaret değil sonucta soylediği. Beddua okumaktanmı yargılanıcak? tutar diyemi korktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mesajlarımı genelde editlemem.sazanlığımdan pek kaygı duymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Tayyibin psikolojisi bozulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 haber düzmece. beddua suç kapsamına girmez hiçbir şekilde. ayrıca da tutanakları okudum şikayetçi olan rte değil çocuk gibi görünüyor. edit: mağdur, müşteki ifadeleri davayı açan şikayetçi olan kişiyi temsil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bence cocuk davaci olsun boynumu skti diye. siddet suctur arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 çocuk müşteki zaten. davacı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cocuk sanik sandalyesine oturtulacak denmis yalniz, yani iki ayri dava var ortada habere gore biri ulu basbakan rteye allah cezanizi verecek dedii icin cocuga acilmis biri de cocuk ve ailesi tarafindan tayyipe acilan kasitli yaralama davasi haber duzmece ise fazla detay vermisler cumhuriyet savcisinin ismi vs gibi, bas agritir, sanmam duzmece oldugunu yalniz iki koruma basbakan dokunmadi diye ifade vermisler, oradaki onca insandan biri cikip bunlari yalanlar, cocugun ifadesini desteklerse tadindan yenmez heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 adam boleyken cesaret ister, korkuyo insanlar haklı olarak. adam ananıda al git dediği adamı şehirden sürüyo her gittiğinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 rica edecegim, kendi istegiyle misafir ediliyor emniyette o, cay bile iciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 beleş çay daha ne istiyo adam klimalıdır karakol bide mis gibi oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://images2.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/c/c5/72c27759a4406af49c4899d1ea25818d.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Çok şaşırtıcı bir haber değil. Herşeyden önce yeni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 anlamsız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar