Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xxvii/rrod-tan.jpg said: The dread Red Ring of Death has long been a feature of Xbox 360 ownership, but a recent survey reveals the shocking truth: the console boasts a failure rate of 54.2%, compared to 10.6% for the PS3 and 6.8% for the Wii. Microsoft of course never releases statistics on its returns rate, so it has taken a third party survey to uncover the apparent rate. In this case, rag Game Informer surveyed 5,000 readers, asking them about the failure rates of the consoles they owned. Microsoft’s notorious customer support and warranty system (the subject of a class action lawsuit which forced them to extend Xbox 360 warranties) also come in for criticism: the average turnaround for one of the broken consoles was nearly a month, whilst Nintendo and Sony managed a week. Satisfaction with Microsoft’s support was also a good deal less than with the others. However, Microsoft’s blasé attitude to the pathetic reliability of its console appears justified: only 3.8% of Xbox 360 owners would never buy another Xbox because of failure. http://www.sankakucomplex.com/2009/08/18/xbox-360-failure-rate-54/ AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 3. xboxuma gectim, hepsi babalar gibi calisiyor, ona ne dicez? (3 tane soyle, birini arkadasa hediye, birini kendime, netten banlaninca da 3. sunu aldim, hepsi mis gibi calisiyor). birakin bu isleri, ozellikle yeni boarddan sonra hata orani cok dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ankete hep arıza verenler katılmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 walla çevremde xbox360 kullanan tek bir kişi var.. onunki de aşağı yukarı bir yıllık kullanımdan sonra bozuldu =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bozulduğunu zaten biliyoruz, önemli olna bozulduktan sonra naptıkları, ki sanırım yetersiz kısım o. ve hala sorunu düzeltememiş olmalarını kafam almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2 xbox ı bozuldu arkada$ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 son çıkan jasper boardlu xboxlarda henüz 3 kırmızı sorunu yaşanmadı benim bildiğim kadarıyla.bende de jasper board var hiçbi sorun olmadı şimdiye kadar,öyle böyle de kullanmıyorum aleti yani,günde 9-10 saat açık durduğu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi 3 kırmızının kullanıcıya bi zararı yokki. bi dezavantaj değil yani. götürüosun garantiden yenisini veriolar direk, türkiye gibi garantisiz satılan ülkelerde korkulu rüya bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 olayı biri açıklayabilir mi? ben anlamadım xbox'ım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ısınmadan dolayı cihaz patlıyor. türkiye gibi garantisiz satılan yerlerde konsolun ölüyor kısaca ve bu sıkça rastlanan durum demiş araştırma hedesi. microsoft da %3 lerden bahsetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 elesso said: abi 3 kırmızının kullanıcıya bi zararı yokki. bi dezavantaj değil yani. götürüosun garantiden yenisini veriolar direk, türkiye gibi garantisiz satılan ülkelerde korkulu rüya bu olay. garanti 3 sene 3 kirmizi icin 3 sene sonra yaninca ne yapiyorsun merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hmm ısınmaymış olay. bende diyorum bu donanımhaberdeki fanlı modlu xbox kasaları ne lan diye mallamıştım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi 3 senelik garantiyle aliyosun zaten alirken. benimki tas gibi hicbi sorunu yok. gidip aleti kirdiriyorsunuz ondan sonra 3 kirmizi var microsoft parami vermiyo degistirmiyo =( oluyor. sorun ciksa bile mundar olmuyorsunuz yani, 3 seneden uzun da konsol kullanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hani su son cumle nasil bir faildir anlatamam, konsol noobu olmasan yerden yere carpardim asdfsdf konsollarin omru 5-6 senedir genc ps2 im eski kasa aldigimda daha liseye gidiyordum, universite bitiyor 2 sene kalmasaydim master bitiyordu alet hala tas gibi hala da kullaniyorum ps1 beni ortaokuldan lise sonuna kadar tasidi otur asagi sifir 3 senemiymis adfsasfdfadsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Penthesilea said: 3 seneden uzun da konsol kullanilmaz. http://img341.imageshack.us/img341/7676/laughingelfman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bozulunca yenısını vermiyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 3 seneden sonra hayir eger korsan kullaniyorsan direk cope at (ki alanlarin %70 i korsan icin ps3 yerine xbox aliyor) turkiyede ise 1 sene satici garanti verebiliyor bozuldumu seni tanirsa ne ala yoksa at cope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi korsan alıyosan gec zaten garantiyi, bi hakkın kalmamış zaten. yenısını verince yenilenmiyomu garanti? ole olaması gerekmiyomu? tamirde devam eder, yenısi verilince tazelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hayir 6 kere degistiren adam var ve garanti doldu diye para almis microsoft yaziyor internette baya korsan konusuda hani korsan garantiyi sey ediyor degil insanlar ps3 yerine xbox i korsan oynaniyor diye tercih ediyor genelde, bikac halocu zevksiz amerikali var gerci onlara birsey diyemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Viktor said: eger korsan kullaniyorsan direk cope at (ki alanlarin %70 i korsan icin ps3 yerine xbox aliyor)boyle birsey yok, satilan orjinal xbox oyunu ps3'den cok daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cunki ps3 den daha fazla xbox var piyasada ondan olabilirmi acabaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi konsol noobuyum o ayri da, 300 dolara aldigin seyi 3 seneden uzun kullanmak enteresan geldi, ama siz daha iyi bilirsiniz ben ilk konsolumu kullaniyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ps2 kullanıyorum ben hala canavar gibi. niye kullanılmıyormus 3(üç) seneden fazla konsol microlütfi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Viktor said: cunki ps3 den daha fazla xbox var piyasada ondan olabilirmi acabaaa?e abi senin mantigina gore daha fazla xbox olmasinin sebebi milletin kirdirabildiginden almasi? e kirdiran adam niye orjinal oyun alcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar