deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Şimdi CV yazma telaşı aldı yürüdü de, bir kaç yere CV yollamam gerekiyor online olarak, wordda basitçe birşey yaptım, daha sonra yolladığımda HTML olarak açtıklarında ne göreceklerini merak ederek HTML olarak açıp kontrol ettim; HTML olarak açtığım yazılar falan kaymıştı sağa sola, belli bir düzen var tabii ama çirkin görünüyor yine de. Acaba HTML olarak da istediğim gibi görünmesi için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 öncelikle CV'ni her zaman pdf göndermeni tavsiye ederim. html için de otomatik çeviricilere güvenmeden, kendi html'ini yazmak daha güvenilir her zaman. bu arada europass'ın sitesine bir bak bence.. onların word template'i çok temiz html çıktısı veriyor. hem cv formatı da güzel. hem de avrupa standardı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ya pdf ya word gonder yahu html nerden cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Word göndericem de, html olarak da görüntülenebiliyor word dosyaları malum, bakan oradan bakayım derse adam gibi görünsün istiyorum. Pdf olayı aklıma gelmemişti aslında en güzeli o, doğru. Ama yine de düzgün görünsün htmlde de, bir yerim eksilmeyecek sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Benim ki de HTML formatinda, guzel duruyor HTML de, karsi taraf etkileniyor. (ama bazi kurumlar illa word istiyo mesela pdf bile kabul etmiyor vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar