Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 TRT'de yayınlanan bazı eski çizgi filmler. 90'ların başında yayınlandı diye hatırlıyorum. - Eski bir kovboyu anlatan bir film. Güzel çizimleri vardı. Film boyunca kovboyun maceralarını izliyorduk. Apaçilerle takılıyordu. Hatta bir yerde mahkemeye çıkartıldığını hatırlıyorum, beyaz peruklu yargıç vardı, masaya tokmağıyla vuruyordu. Sahneleri çok detaylı hatırlamıyorum ama filmin sonu şöyle bitiyordu. Bu adam yaşlanmış epey bir. Yanında genç bir adam var, ona hikayelerini anlatıyor, adam da bunları not alıyor. Sonra birşeyler diyor, günbatımı manzarasına doğru uzaklaşıp gidiyor. - Biraz fantastik bir dizi. Fransız yapımı olması lazım. Mavi bir cin'di dizinin kahramanı. Bir çocuğun evinde kalıyordu ve ona sürekli yardım ediyordu. Böyle kısa boylu, mavi mavi dolaşan birşey. Büyüler yapardı sürekli. Çocuğun evi iki katlı Amerikan evi tarzıydı diye hatırlıyorum. Bunları bilen eden gören var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bone said: - Biraz fantastik bir dizi. Fransız yapımı olması lazım. Mavi bir cin'di dizinin kahramanı. Bir çocuğun evinde kalıyordu ve ona sürekli yardım ediyordu. Böyle kısa boylu, mavi mavi dolaşan birşey. Büyüler yapardı sürekli. Çocuğun evi iki katlı Amerikan evi tarzıydı diye hatırlıyorum.e alaaddin ki bu.. alaaddin amerikan rüyasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bone said: - Eski bir kovboyu anlatan bir film. Güzel çizimleri vardı. Film boyunca kovboyun maceralarını izliyorduk. Apaçilerle takılıyordu. Hatta bir yerde mahkemeye çıkartıldığını hatırlıyorum, beyaz peruklu yargıç vardı, masaya tokmağıyla vuruyordu. Sahneleri çok detaylı hatırlamıyorum ama filmin sonu şöyle bitiyordu. Bu adam yaşlanmış epey bir. Yanında genç bir adam var, ona hikayelerini anlatıyor, adam da bunları not alıyor. Sonra birşeyler diyor, günbatımı manzarasına doğru uzaklaşıp gidiyor. bu da redkit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 alakaları bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 adam kovboyu görmüş direk red kit demiş :P.öyle bir film hatırlıyorum sanki ama çizgi filmini hatırlayamadım.güzel birşeye benziyor ama. ah keşke şu trt çocuk dandirik çizgi filmleri verene kadar keşke eski yayınladığı çizgi filmleri bir daha verse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar