Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Susanne Bier'nin 2004 tarihli filminden uyarlanan projenin senaryosu David Benioff tarafından yazılmış ve konusu Afganistan'a giden bir askerin eşi ve erkek kardeşi ile arasındaki karışık ilişkiye odaklanacak. Filmde, Natalie Portman (Grace Cahill) iki kardeşe de yoğun duygular besleyen bir karakteri canlandırıyor. Başrollerini Natalie Portman (Grace Cahill), Jake Gyllenhaal (Tommy Cahill) ve Tobey Maguire (Sam Cahill)'nin paylaştığı film, Jim Sheridan tarafından yönetiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hiç sevemedim toby i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 "Jake Gyllenhaal" kesin Sam'e yaziyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Hah, bi natalie portmanı kevaşe yapmadıkları kalmıştı onu da yaptılar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kalmamıştı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 natalie ne karakterler oynadı yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Baymadılar aynı orgy filmini 50 kere çekmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 öff toby oynuyo leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 niye bu kadar önyargılı yaklaştınız ki file. çok iyiydi film. tobeyle jake e rağmen çok iyiydi hatta. çok düşük beklentilerle de izlemedim. 8 verdim filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar