Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dust 514

Sylian

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

dust514 niyeyse öyle kalmış aklımda, konsolun ilk MMOFPSsi olabilir belki. warzye de gelince, para verip aldığın ilk oyun işte. dayz oyun değil mod. ha warz karakterleri war inc oyunundan çalmış, world de sergeyin kamyon oyunundan zaten. biliyoruz ama warz başlı başına bir oyun

dayz oynamak için de arma'yı para verip alıyoruz? yani hakikaten mantığını anlamadım. Counter-Strike'ı, global offensive'e kadar oyundan saymıyoruz o zaman, half life moduydu çünkü. yaptığı ilkler de sayılmaz, çünkü moddu.

adamlar üstüne para verseler oynanmayacak oyunu parayla sattılar diye türünün ilk örneği olabilme vasfına kavuşuyorlarsa ne güzel işmiş o.
Sosyal ağlarda paylaş

DayZ ile warZ karıştırılıyor gibi , dayZ armaII modu şimdi standalonu yapılıyor . WarZ ise dayZ'nin adından ve popülerliğinden yararlanmaya kalkan bir oyun , hatta steam'den bir ara kaldırıldı şikayetler yüzünden WarZ .Sonrada adı değişmiş.

Hayır , benim sorunum bu CCP fanları , dünyadan bir haber adamlar gelip ahkam kesmeye kalkıyor. Bende bunlarla uğraşmayı seviyorum boş zamanlarımda , çok sevimli oluyorlar böyle ilgilenince :P

densiz dust için konuşuyorsan http://dust514.com/ da ne yazıyor ? DUST 514® – a massively multiplayer shooter ,gerisi CCP nin sorunu.CCP massivly deyip becerememişse biz ne yapalım ?

RRa said:

jagdin topu küçükken CCPnin inşaatına kaçmış
Sosyal ağlarda paylaş

abi 10 yıl boyunca programa solar system generate ettirip, 10 tane top atıp alın size harita yapan bir şirketin nasıl FPS çıkarması mümkün olabilirdi dışarıdan insan almadan zaten bilemiyorum

ha fikir mükemmel
baya hep istediğim şeylerden, projeyi duyduğumda internshipleri olsam başvururdum lan diyordum endtascı ayağına ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...