Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Lobili oyunların mmo kategorisinde egçmesi normal midir? o halde co-op oyunlarda mmo sayılır mı? (malzemelerimizle başka servera girebiliyor olsak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 lobili olup olmamasından ziyade kaç kişi ile aynı haritada olduğun önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 RRa said: dust514 niyeyse öyle kalmış aklımda, konsolun ilk MMOFPSsi olabilir belki. warzye de gelince, para verip aldığın ilk oyun işte. dayz oyun değil mod. ha warz karakterleri war inc oyunundan çalmış, world de sergeyin kamyon oyunundan zaten. biliyoruz ama warz başlı başına bir oyun dayz oynamak için de arma'yı para verip alıyoruz? yani hakikaten mantığını anlamadım. Counter-Strike'ı, global offensive'e kadar oyundan saymıyoruz o zaman, half life moduydu çünkü. yaptığı ilkler de sayılmaz, çünkü moddu. adamlar üstüne para verseler oynanmayacak oyunu parayla sattılar diye türünün ilk örneği olabilme vasfına kavuşuyorlarsa ne güzel işmiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 DayZ ile warZ karıştırılıyor gibi , dayZ armaII modu şimdi standalonu yapılıyor . WarZ ise dayZ'nin adından ve popülerliğinden yararlanmaya kalkan bir oyun , hatta steam'den bir ara kaldırıldı şikayetler yüzünden WarZ .Sonrada adı değişmiş. Hayır , benim sorunum bu CCP fanları , dünyadan bir haber adamlar gelip ahkam kesmeye kalkıyor. Bende bunlarla uğraşmayı seviyorum boş zamanlarımda , çok sevimli oluyorlar böyle ilgilenince :P densiz dust için konuşuyorsan http://dust514.com/ da ne yazıyor ? DUST 514® – a massively multiplayer shooter ,gerisi CCP nin sorunu.CCP massivly deyip becerememişse biz ne yapalım ? RRa said: jagdin topu küçükken CCPnin inşaatına kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 keşke şu patato oyuna harcanan iş gücü WoD'a harcansaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Dust dünyanın ilk gerçek MMOFPS oyunu, çünkü MMO bir oyunun içinde FPS oynuyorsun, yarım MMO yarım FPS değil, tam mmo içinde baya FPS oynuyorsun. ha ccp FPS oyun yapamıyor, harita tasarımı, gunfight vs sıfır adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi 10 yıl boyunca programa solar system generate ettirip, 10 tane top atıp alın size harita yapan bir şirketin nasıl FPS çıkarması mümkün olabilirdi dışarıdan insan almadan zaten bilemiyorum ha fikir mükemmel baya hep istediğim şeylerden, projeyi duyduğumda internshipleri olsam başvururdum lan diyordum endtascı ayağına ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bana göre ikisi de kült oyun. en kötü oyun seçilmeleri de gerizekalıca, onun dışında oyunlar hakkında ki eleştirilerinize bir şey diyemem, doğrudur warz nin hakkı yendi, bitek hile olayı kötüydü ki o da her oyunda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 WarZ'nin niye hakkı yendi ya? WarZ steam'e release edilirken yanlış bilgiler verdi oyuncu çekmek için player size map size vs, copyrighted içeriği oyunda izinsiz kullandı ve oyun DayZ'nin başarısının üstüne yatmak için çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 doğrudur ne diyim. ben oynarken keyifle oynadım, hileye bir çözüm olsaydı halen de oynuyor olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar