Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 AHAHAH HINTLI SUPER BANA BIRINI HATIRLATTI ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 "An error occurred, please try again later." said: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 İlk başta tam "bu ne?" diyip de Felicia Day'i gördükten sonra "aha dur izliyim" dedim, iyi ki de demişim. İzledikten sonra hoşunuza giderse bir de The Guild diye aratın hatta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 the guild fena değil. geçen yılın blizzcon una filan katılmışlardı hatta. bölümleri kısa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xMrN3Rh55uM&videos=qad5EBGGa6E aynı ekipten bollywood vidyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ARE YOU HINDU!!????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ilk sarkı cooooook kötüdü, bu yine uğrasılmıs düzgünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 the guild gibi şovları anlamsız ve saçma bulan dünyada bir tek ben varmışım gibi hissediyorum. ne tip bir espri tarzı amaçladıklarını da anlamıyorum. pure pwnage vardı mesela lezizdi, kendi yarattıkları dünyada oyunculuk meseleleriyle ve terimleriyle ilgili göndermelerle dolu bir senaryo sunuyorlardı. ama guild gibi karikatürler de var mesela, nedir yani ne demeye çalışıyorlar anlamıyorum. belki de wow playerları arasında bu tarzda bir alt-kültür çıkmış olabilir amerikada, takip etmedim o kadar. kız taş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bone said: kız taş ama. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 felicia day yonetir bide bunlarin guiltmaster varya kel, o adam cok super bole, cinlilere altin satip evinin serasinda guvercin besleyip onlarla besleniyordu, wirelessi ve elektirigi komsusundan caliyor olmus babasinin sosyal guvenlik hesabini somuruyordu filan bzen diyorum kesin pop bole bi adam cikicak, yada harbi harbi nalbur isletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar