WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kazaa - imesh - emule - edonkey - diet kazaa - light kazaaa hangisi nedir ne bizim cidden iyi bir dokumana ihtiyacimiz var birileri bisey yapsa artik[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 benim kulldiklarim kazaa ve kazaa lite + speed up[hline]Just click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende kazaa lite kullaniyodum ama system of a down u bile cekemeyince canima tak etti more sources needed diyip duruyor kil oluyorum edonkey 2000i cektim fakat :P cok yavas buda[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 overnet indirebilcegim bi site var mi[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 www.overnet.com[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 kazaa lite + speed up + kazaa hack derim ben. baya kullanıcı var. e-donkey, sharereactor açısından çok iyi. imesh bir aralar kullanmıştım ama baydı. Ayrıca çok spyware. En iyisi kazaa lite bence. Mp3 tarzı şeyleri çok hızlı çekiyor. 50mbdan büyük şeyleri sakın çekme. Çok uğraştırıyor.[hline]So many jobs, so little time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar