Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=101937163152362&ref=mf 10. saniyeden 15. saniye'ye kadar ne yapsam lan acaba diye düşünüp ve sonrasında yaptıgı hareket bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şu dansla kemerde rus kaldıran gördüm. çok değişik bakıyorum bu adamlara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 HELAL ABİME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 rus kaldıran derken. dansa kaldıran anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha kalpten gidiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 muaheua 1.bu herifte yildiz tilbenin genleri var galiba. 2. o yandan yemis dövmeleri gazli kalemle yapip akabinde fail olmus, o kol ne lan öyle! 3. üc neydi lan hmmfs. hah o kaslari karpuz tasirken yapmis heralde. ah canim. 4. eyvah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fede said: şu dansla kemerde rus kaldıran gördüm. çok değişik bakıyorum bu adamlara artıkhep onlar kaldırıo ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 peki neden? su videolarda tek cozemedigim sey neden.. boyle abuk dans etmelerini anlayabiliyorum da neden nete koyuyorsun arkadas. internet adami yer lan anlayin bunu! ama o dovmeler, oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fede said: şu dansla kemerde rus kaldıran gördüm. çok değişik bakıyorum bu adamlara artık Sebebini Ayça Şen'in programındaki Carlos çok iyi anlatmıştı. Neden sen ben bakakalıyoruz da Barzolar çata çuta hatun götürüyo... Burada anlatmamayım ama ben ikna olmuştum. ipucu: Onlara özeniyorsan ONLAR GİBİ YAP. İngilizce bilme 10-15 kelimeden fazla ve DİREK İSTE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bunlar mal değil aksine son derece bilinçli böyle davranıyorlar. seni çılgın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 neden kendini videoya çekip internete veriyo diyosunuz, 10-15 sn arası adamın bakışlara bakın. kafa 1milyon$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: muaheua 1.bu herifte yildiz tilbenin genleri var galiba. 2. o yandan yemis dövmeleri gazli kalemle yapip akabinde fail olmus, o kol ne lan öyle! 3. üc neydi lan hmmfs. hah o kaslari karpuz tasirken yapmis heralde. ah canim. 4. eyvah! gazlı kalem olsa iyi tükenmez kalem onlar bizzat şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bu adamlar (ithal)cam ustunde, cam kiriyor. Siz gulmeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kıvrıl jamal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sostizm said: fede said: şu dansla kemerde rus kaldıran gördüm. çok değişik bakıyorum bu adamlara artık Sebebini Ayça Şen'in programındaki Carlos çok iyi anlatmıştı. Neden sen ben bakakalıyoruz da Barzolar çata çuta hatun götürüyo... Burada anlatmamayım ama ben ikna olmuştum. ipucu: Onlara özeniyorsan ONLAR GİBİ YAP. İngilizce bilme 10-15 kelimeden fazla ve DİREK İSTE :P 10-15 kelime fazla bile.asagıdaki ornekler denenebilir mesala 1- sex ??? 2- do you sex ? 3- are u sex ? 4- if u give give,if u dont go! 5- i luv u ,i luv u (bunun icin en az 4 kisi lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 reddetmek için de: may dazınt sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: 2. o yandan yemis dövmeleri gazli kalemle yapip akabinde fail olmus, o kol ne lan öyle! said: toplu iğneyi bildiğin pelikan mürekkebe batır çıkar yaparak kendine dövme yapan mahalle saykoları var bence öle bişi bununkide 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu adam insansa.. ben neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 siz hiç cluba falan gitmiyo musunuz ya? böyle dans eden cok var, ama cıplak evde olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 adamın her tarafı ayrı oynuyor,afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 demekki neymiş herşey yerinde yapılınca güzelmiş asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… numberten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Lan ben ne zaman clube gitsem dans edemiyorum anasını satayım sanki herkes bana bakıyo gibi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu da arab dans herhal http://www.facebook.com/video/video.php?v=101121969902956&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Arap yargılamış yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bence abinin tipi mal olmasa ustu cıplak olmasa bi gece kulubunde bu dansı edio olsaydı hic garipsemezdiniz.. sadece bi iki hareketi mal bence.. hata iyi dansedio bi cok insandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bu adam insansa.. ben neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 siz hiç cluba falan gitmiyo musunuz ya? böyle dans eden cok var, ama cıplak evde olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 adamın her tarafı ayrı oynuyor,afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 demekki neymiş herşey yerinde yapılınca güzelmiş asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Lan ben ne zaman clube gitsem dans edemiyorum anasını satayım sanki herkes bana bakıyo gibi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu da arab dans herhal http://www.facebook.com/video/video.php?v=101121969902956&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Arap yargılamış yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bence abinin tipi mal olmasa ustu cıplak olmasa bi gece kulubunde bu dansı edio olsaydı hic garipsemezdiniz.. sadece bi iki hareketi mal bence.. hata iyi dansedio bi cok insandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar