Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 geçenlerde Bali'ye gittim. Açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Belki sadece Kuta'da kaldığım için öyle olmuş olabilir ama çok fazla turistik ve resimlerde gördüğünüz kadar güzel plajları yok. Mantarına diyecek lafım yok tabi ;) Yogyakarta ve çevresi gerçekten çok güzel, özellikle volkanik dağları görmenizi tavsiye derim yolunuz düşerse. Jakarta'da pek bir şey,şehirin bir kaç yeri dışında her tarafı dökülüyor. gitmezseniz bir şey kaçırmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: benim enişte de taylandda yarından sonra dönüyo. ocak gibi ben 3. defa gidicem sanırım, 6-7 kişiye rehberlik niyetine. belki filipinler endonezya falan akarım ordan kesinleşince öm yolla pattayada dağıtalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ocagın son haftası yola cıkıyoruz. pattaya çok leş, dagıtmak için en iyi yer sihanouk ville-kambocya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 öyle deme memleketime benim iyidir, macerası gece hayatı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kamboçyada ne dağıtıyosunuz ya mayına basıp kafa göz mü dağıtıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Phuket, çok başarılıymış. Phi Phi adaları inanılmaz güzel,her ne kadar turistik bir botta 20 kişi olup,durduğumuz bütün duraklar kalabalık olsa da çok beğendim. Tayland genel olarak çok güzel bir yer,kesinlikle gidilmesi,kalınması,yaşanması gereken bir ülke. Ayrıca yemekleri çok iyi. Ha bide böcek yedim tatsız tuzsuz bişi,ama kertenkelenin fenası yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 afiyet olsun, asıl sum tam yiyeceksin tabi acı ile başederim diyorsan :) güzel yerlere gitmişsin dolunay çıksın diye bekliyorum bende adaya gidecem fullmoon partisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 midye dolma da ne biçim kıskandı adam her 3 mesajda bir bok atıyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Full Moon partiye gidip gitmemek konusunda kararsızım. o ara kamboçya'ya gitmek istiyorum ama belki sadece full moon partisi için tayland'a gidebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 phukete de koh phi phi ye de full moon a da gittim. phuket bizim bodrum gibi.sex turizmi. phi phi baya guzel. full moonun da boku cıktı artık. koh phangan acaip pahalılaştı hem de gelen insan kitlesi bozuldu.kıro mıro artık, eski hipiler yok euh. kambocyadaki sihanouk ville, bundan 6-7 sene öncesindeki koh phangan gibi. tabi orası da zengin kırolar tarafından yakında keşfedilir ve agzına edilir o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 filipinlere giden var mı? nedir ne değildir, nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Fistan said: phukete de koh phi phi ye de full moon a da gittim. phuket bizim bodrum gibi.sex turizmi. phi phi baya guzel. full moonun da boku cıktı artık. koh phangan acaip pahalılaştı hem de gelen insan kitlesi bozuldu.kıro mıro artık, eski hipiler yok euh. kambocyadaki sihanouk ville, bundan 6-7 sene öncesindeki koh phangan gibi. tabi orası da zengin kırolar tarafından yakında keşfedilir ve agzına edilir o ayrı. phi phi suvai mak mak krap, khun mah krap mak teng.. pattaya mai yak teng mak krap, phom mei me teng mak, phom chop pattaya mak mak krap böyle de thaice biliyorum yani :) full moon'u seviyorum bazen çok sağlam ortamlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 filipinler baya güzel, kesinlikle gidilmesi görülmesi gerekiyor,hele bu taraflardaysanız çok ucuza bilet bulabilirsiniz (coder bu lafım sana). cebu pasific ve tigerin uygun biletleri var. genellikle uçaklar manila gidiyor ordan hangi şehre gitmek istiyorsanız gene bir uçağa biniyorsunuz. manila'dan boracay'e geçtik biz örnek olarak. feribotla gidelim dedik ama fırtınadır tufandır tehlikeli olur diye korkuttular bizi. el mahkum uçağa bindik oda 120 tl gibi bir para gidiş dönüş. manila enterasan bir yer bir tarafında gökdelenler zengin mühitler diğer tarafları ise dökülüyor. sokağa işeyen mi dersin kakasını yapan mı dersin hepsi mevcut. ben bu kafar fazla homeless insanı bir arada görmedim. The Fort ve L.A Bar Manila'ya gidince uğranması gereken barlar. görülcek çok fazla tarihtir şudur budur yok zaten fazla. intramuros fena değil. ha bizim şansımıza roxas bulvardda yürürken adını bilmediğim bir anıtın etrafında askerler bando filan toplanmıştı. nedir ne değildir diye soruşturduk ahmetinejad çelenk bırakmaya gelicekmiş dediler. filipinler ahmetinejad'ı da gördüm ya ölsemde gam yemem. boracay ise inanılmaz bir yer. bembeyaz kum,masmavi deniz, palmiyeler, açıkta yol alan yelkenleriyle çok şahane bir ortam. boracay'a yolunuz düşerse cocomangas ve summer place barlarına uğramadan dönmeyin. cocomangası bir kanadalı işletiyor 22 yıldır orada yaşıyormuş filipinli bir kadınla evlenmiş. çoçukları barda barmen olarak çalışıyor, çok güzel bir muhabbeti var. Filipinlerin en güzel özelliklerinden biride bira inanılmaz ucuz. Filipin birası San Miguel barlarda maksimum 2tl'den satılıyor, marketlerde 70 kuruşa bulabilirsiniz.ayrıca tadıda çok güzel, bu civarlarda içtiğim en güzel bira açık ara. Bunun dışında bana göre Filipino kızaları Thai kızlarıyla güzellik olarak yarışır, gözleri o kadar çekik değil ve değişik bir güzellikleri var. sormak istediniz bişi olursa buyrunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Shanghai'ya yolunuz düşerse süper bi gece kulubu tavsiye edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 vietnam ve kamboçya hakkında tavsiyeleri olan var mı? -Kamboçyada Siam Reap, Phom Penh ve güney kısımları gezicem -Vietnam: HO Chi Minh City, Hoi An, Hanoi, Sapa ve Halong Bay bunlar dışında illaki gör dediğiniz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 japonyada filiplinlilerle paso masa tenisinde kapışıodum çok ezeli rakibim olmuşlardı FİRİPİN-TACHI OMAE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Razu said: vietnam ve kamboçya hakkında tavsiyeleri olan var mı? -Kamboçyada Siam Reap, Phom Penh ve güney kısımları gezicem -Vietnam: HO Chi Minh City, Hoi An, Hanoi, Sapa ve Halong Bay bunlar dışında illaki gör dediğiniz yer var mı? kambocya siam reap ve phnom penh haricinde gitcek yapacak tek bi yer var orası da güneyde sihanouk ville. occheutel beach. vietnamda hoi ann gereksiz bi yer. nha trang'a gidip yat turu yapman lazım kesinlikle. funky monkey diye bi adam var onun teknesi özellikle. zenci. onun dışında halong bay görülmesi gereken bi yer cidden. saigon'da dev kurbaga ye. mük kemmel. hanoi'de 1 dolara 6 bardak bira iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 böcek yedim kurbağa neden olmasın =) valla tam olarak bir bilgim yok ama Lonely Planet'tan baktığıma göre Hoi An gitmeye değer bir yer olarak gösterilmiş. Otobüsle Phnom Peah'den Ho Chi Min City'ye geçicem ordan otobüs + tren kombinasyonları yaparak Hanoi'ye gitmeyi planlıyorum. yorucu bir yolculuk olucak ama buna değer umarım. (Hoi An'da yolumun üzerinde oluyor zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tren pahalı. hoi ann küçücük bi kasaba. bi pazar gibi bişeyi var, burdur semt pazarı bildiğin. başka bi olayı yok ama nası olsa yol üstünde. günübirlik gezer sonra binersin yataklı otobüse yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nasıl olsa gece trenine bineceğim için hostel'e/hotel'e vericeğim parayı vermemiş olcam, onun için ekonomik olarak çok zorlamaz sanırım,tabi ki çok çok pahalı değilse. onun dışında gidenlerin trenlerinde otobüslerinde gayet güzel olduğunu sölediler onun için pek fark olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 razu filipinlerdeki hatun ortamı thailanddaki gibi mi ? filipinliler taylılardan daha güzeller orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hatun ortamı derken commercial sex workerlardan bahsediyorsan öyle ortamlarda bulmak gayet mümkün ve bazen öyle ortamlar gayet komik olabiliyor, saçma muhabbetler yaparken eğlenebiliyorsun,genellikle çoğunun ingilizcesi iyi oluyor çünkü. onun dışında bu işi yapmıyanlarıda bulmak mümkün ama orası yetenek ve şans oluyor birazcık. ama manila'da bir çok üniversite olduğu için "the fort" gibi yerlere gidersen bulabilirsin kanımca. ve dediğin gibi baya güzeller ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yatakli otobus ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 süper bişeey. 3 sıra tekli yatak var. konfor on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yataklı trenden çok daha iyi olduğunu söylüyor valla herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar