Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 filme sırf o sıra başka aşk filmi yok diye gittik ve 6 verdik,ama kızın attığı kazıkta oha denecek bişi yani :/ (zoey ablaya bizde hayranız o ayrı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Laorx said: film çok iyi bence, birde bu filmin başında yönetmenin sövdüğü jenny beckman(gerçek summer) şuymuş. abi kız benim 8. sınıftaki platonik aşkıma benziyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 başarısız buldum, ama isveç sinemasıyla dalga geçtiği sahne çok iyiydi. http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=190103186939&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ayıp ama (hatun kız için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 izlerken her sahnesinde kendimi görmemden dolayı gülmekten yerlere yerlere yattığım bir film.şu an filmdeki olayın 1e1 ( evlilik haric) aynısı bir durum içinde olduğum için, bana çok hoş, kendimi dışardan izleme ve aradaki ilişkiye objektif yaklaşmamı sağlama olanağı tanıyan bir film olarak göründü. geneli etiketleme gibi bir huyum yoktur ama yaşamayan için sıkıcı, ilerlemeyen ve yer yer abartı gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Film çok güzelmiş, dün akşam izledim. Önceki mesajlardaki hisleri paylaşıyorum: Bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 izlerken herkes kendinden bir parça bulmuştur. Spo aslında klasik aşık oğlan hoşlanan kız konusu ama çok gerçekci parkda 2. buluşmalarında kızın kapağında ben ağlamaklı oldum pc başında ama filmin başında söylemişti yönetmen Bitch. Bir de o Autumn lar bu kadar kolay bulunmuyor. ayrıca müzikler 10 numero Bkz. Regina Spektor-Hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bize hep winter tom reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 karı çok sinirimi bozdu benim.ztn anca zooeycim oynarmış o rolu.soguk bakışlar.bi ruhsuz tavırlar :) böyle filmleri çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Az önce bitirdim filmi.Gerçekten farklı ve güzel bir film olmuş.İzlenmeli... spoiler Özellikle expectation-reality sahnesi çok orjinal olmuş.Filmin sonunda damardan vuran konuşma ise; tom: right, but that's what i don't understand. what just happened? summer: i just... i just woke one day, and i knew tom: knew what? summer: what i was never sure of with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şimdi izledim daha ve çok beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Zooey'nin tüm filmleri güzel, kötü filmde oynamaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hakkaten iyiydi film. Zooey'den etkilenmemek mümkün deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ben daha birkaç önce izledim filmi. canola said: allah belasını versin bu filmin Tom'un kardeşi buna "belki sadece iyi anıları hatırlıyorsundur" dedi ya hani en son parkta otururken; sonra o ardından değişen flashbackler, kızın aslında surat yapışları, aslında el kaçırmaları falan... ..... ... http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/190/423/1319424545001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 chickflick kliginda bro filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Rerore said: zooey <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 cok guzelmis, eglendim bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 eğlenmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 guldurdu iste. agladim deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 canola said: allah belasını versin bu filmin başka bir forumda bu filmle ilgili aynı yorumu yapmıştım lan. post hırsızlığından mahkemeye veriyorumseni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar