Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Francofest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkada$lar Saint-Joseph'de yapilacak olan bu partiye gelen varmi ? varsa mesaj atsin orda goru$uruz onlarla da :)[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
kız olsam verirdim
o derece
euehuehue
Mesaj tarihi:
müzik bölümünde bvir konu vadı zaten oraya yönlendşirsek seni?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Babacum : yok abicim gormedim ben muzikte gorsem acmazdim :)

ultrapyscho : abicim parti bu gece 12 ye kadar duman , yalin ve gripin sahne alacak. sj lisesinde yapilior[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
kız olsam verirdim
o derece
euehuehue
Mesaj tarihi:
Bi sj öğrencisi olarak gidicem benn ..
Sadece gripini severim ama muhabbet olsun die gidicem i$te..
Ya aslında çok pahalı Gslnin festivalinde daha çok grup çıkmasına rağmen bele$ ama francofest 20 milyon kapıda 25..[signature][hline]That was just the dream...
Mesaj tarihi:
bu zaten okulun organizasyonu deil ki unifestin organizasyonu :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
walla biz spor salonuna 2000 kişi sığdırmıştık (kal)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
bak nasıl da biliyor ;)

hayatım boyunca görebileceğim tek izdiham olayıdır...
hatta 7.5 milyonluk ibletler 40 a satılmıştır karaborsa tarafalrında[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
Ewet hatırladım $imdi...
O zamanlar daha çok severdim dumanı ama artık bayaa piyasa oldu bayıyo..Kızlar eteklerine Batuhan fln yazıp geliyolar konserlere feci bi$ey ya ..
Zaten Kaan $arkı fln sölemiyo sırf seyirciler sölüyo..[signature][hline]That was just the dream...
Mesaj tarihi:
konser performanslarını hiç beğenmiyom duman'ın zaten adam bi torba çekip de geliyo :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
höhöhöhöyyyy

dediğini duyarım daha çok

bizim konserde albümleri biyasaya çıkalı bir ay mı ne olmuştu zaten direk piyasaya giriş oldukları dönemdi... hoş herifler daha önce de gelmişlerdi ama salonun yarısı boştu heuhe[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Mesaj tarihi:
Ya SJ nin bize gelip oynadığı tiyatro oyunun iğrençliğini gördükten sonra hayatta oraya adım atmam...Ne kötü oyundu o ole ya..Işık ve Ses hariç herşey çok kötüydü[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
gelceaaaaaaammmmmmmmm

Sj li olaraaahhh

abi ben eski grubumla 7 kişi gidiorum francofest hayvani bir güzellikte olacak katılın sölim[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Mesaj tarihi:
bende gidiorum ama 20m den korkuyorum hapcısı iti kopugu dolusmasın ya.
12 haziran 12.00-24.00 arası parti.
23.00 da atakoy mariadan da yat kalkıo bitane denizde parti :) sabahta kilyosta var bişi. gliba butun gunumu partilerde gecricem :D
  • Yeni Oluştur...