Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,1965830,page=5#msg-1965895 bak mesela 2007 de bu vardı karmadon. aynı tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Peki dolgun bi ücretle ayaklarını yıkasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lindoras said: Lol 2. sınıf insan sayısı artıyor korkmaya başladım. Neden korkuyorsun yahu? Elit götünün korkusuna mı düştün yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 beyler konuyu saptırmayalım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mitzi said: Hey Cons Versene borç Olmaz Lindoras Ananı sikeyim AHASFHKJASFLKJAHSFŞLKJDFŞLKSDJŞFLSDKFİŞALSKDSF BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuya başlatma iş arıyorum mini cooper alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mitzi said: Lindoras said: Lol 2. sınıf insan sayısı artıyor korkmaya başladım. Neden korkuyorsun yahu? Elit götünün korkusuna mı düştün yoksa? Paticik için korkuyorum sizin gibiler gerçek hayatta olduğu gibi azınlıkta kalmalı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Sizin gibiler derken ananı sikenlerden mi bahsediyorsun? Öyleyse azınlık sayılamayacak kadar çok sayıdayız maalesef, o tren kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Dartanian said: Konuya başlatma iş arıyorum mini cooper alıcam. 4,5 ay içinde romanyada ikinci fabrikanın açılışını yapacağız, tekstil tecrüben varsa işe aldırayım seni ? Annen baban falanda gelebilir istersen aile özlemi çekmezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bence cazip bir teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya sana laf söylememi istiyosun da baydım burda sana ailenle ilgli bişeyler dicem sen bişeyler dicen böyle gitcek nolcak sonuç olarak fırıncı kazsancak.O yüzden boşver hadi yatıyorum sabah okula gidicem iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mitzi said: Sizin gibiler derken ananı sikenlerden mi bahsediyorsun? Öyleyse azınlık sayılamayacak kadar çok sayıdayız maalesef, o tren kaçtı. mesela senin gibiler fare gibi olur. burada bile fake hesabın arkasına saklanır, cesareti yoktur doğası gereği birşeylerden destek almaya bakar. tek başına bir iş yapamaz arkasına birilerini alır. gerçek hayatta marka giyecek parası olmaz sahtesini alır onu giyer aynı misaldesin ucuz şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Cons said: bence cazip bir teklif. Anadan oğula geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Dartanian said: ya sana laf söylememi istiyosun da baydım burda sana ailenle ilgli bişeyler dicem sen bişeyler dicen böyle gitcek nolcak sonuç olarak fırıncı kazsancak.O yüzden boşver hadi yatıyorum sabah okula gidicem iyi geceler. consun 7. maddesindesin yapma etme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Hadi elit insanlara burdan iyi geceler diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lintorasmidir nedir onu admin yaptim, cok kuul biriymis kendisi. Cons senide yorunge disina gonderiyorum, sensin elebasisi bunlarin. Fistan senide Garbagedan banladim. Bu konuyu kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lindoras said: Mitzi said: Sizin gibiler derken ananı sikenlerden mi bahsediyorsun? Öyleyse azınlık sayılamayacak kadar çok sayıdayız maalesef, o tren kaçtı. mesela senin gibiler fare gibi olur. burada bile fake hesabın arkasına saklanır, cesareti yoktur doğası gereği birşeylerden destek almaya bakar. tek başına bir iş yapamaz arkasına birilerini alır. gerçek hayatta marka giyecek parası olmaz sahtesini alır onu giyer aynı misaldesin ucuz şey :) Fareden ziyade tavşan gibiyiz, doğamızın gereğini validene sor anlatıversin. Hazır başlamışken "Arkasına birilerini alma" konusunda da seni aydınlatabileceğini düşünüyorum. Marka giyecek parayı geç de, Romanya'daki fabrikanın parası nereden gelmiş sorsana bi seninkilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 iyi geceler nile selam söyler misin benim yerime konusunu çok dağıttınız yarın size kızmasa bari (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yapma, etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ealideydi sanırım mainin Cidden yazık sana klasik depresif bir tip küfür küfür küfür basit insan seni hem ucuz hem basit ^^ ilkokul veletleri misali hey laf koydum bak yazdığına şöyle bir son getirdim tarzı mesajlardan başka birşey yazma kapasiten yok kapasiteyi bırak elinde avucunda başka birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 olay varmı$. mesajım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Arkadasim kitledik diyoruz hala mesaj atiyorsunuz. Lindoras okdar kuul adamsin sen yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 NoTwisT said: Lintorasmidir nedir onu admin yaptim, cok kuul biriymis kendisi. Cons senide yorunge disina gonderiyorum, sensin elebasisi bunlarin. Fistan senide Garbagedan banladim. Bu konuyu kilitliyorum. Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Main ne yahu, WoW karakteri mi kasıyoruz burda? Gear'ımı tamamlamadım ben nasıl yapacağız o işi? Millete sivilceli ergen derken iyiydi de şimdi nerden çıktı bu WoW jargonu? elaidi dediğin adam bu forumdaki en delikanlı adamdır, "siktir git" diye de yazmış zaten mesajını neden fake account alıp da mesaj atsın? A noktasından B noktasına düz çizgi çekmek kadar basit olan bu mantığı kuramayan adamın "basit insan" demesi ne kadar geçerlidir sorarım sana. Ya da çok komplike geldiyse kısa bir hikayeyle anlatayım; Geçen yine anneni sikiyorum... Neyse boşver. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 lan oğlum küfür etmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar