Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NİL SENİ SEVİYORUM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lindoras said:

Lol 2. sınıf insan sayısı artıyor korkmaya başladım.

Neden korkuyorsun yahu?

Elit götünün korkusuna mı düştün yoksa?
Mesaj tarihi:
Mitzi said:

Lindoras said:

Lol 2. sınıf insan sayısı artıyor korkmaya başladım.

Neden korkuyorsun yahu?

Elit götünün korkusuna mı düştün yoksa?

Paticik için korkuyorum sizin gibiler gerçek hayatta olduğu gibi azınlıkta kalmalı (:
Mesaj tarihi:
Sizin gibiler derken ananı sikenlerden mi bahsediyorsun?

Öyleyse azınlık sayılamayacak kadar çok sayıdayız maalesef, o tren kaçtı.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Konuya başlatma iş arıyorum mini cooper alıcam.

4,5 ay içinde romanyada ikinci fabrikanın açılışını yapacağız, tekstil tecrüben varsa işe aldırayım seni ? Annen baban falanda gelebilir istersen aile özlemi çekmezsin :)
Mesaj tarihi:
ya sana laf söylememi istiyosun da baydım burda sana ailenle ilgli bişeyler dicem sen bişeyler dicen böyle gitcek nolcak sonuç olarak fırıncı kazsancak.O yüzden boşver hadi yatıyorum sabah okula gidicem iyi geceler.
Mesaj tarihi:
Mitzi said:

mesela senin gibiler fare gibi olur. burada bile fake hesabın arkasına saklanır, cesareti yoktur doğası gereği birşeylerden destek almaya bakar. tek başına bir iş yapamaz arkasına birilerini alır. gerçek hayatta marka giyecek parası olmaz sahtesini alır onu giyer aynı misaldesin ucuz şey :)
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

ya sana laf söylememi istiyosun da baydım burda sana ailenle ilgli bişeyler dicem sen bişeyler dicen böyle gitcek nolcak sonuç olarak fırıncı kazsancak.O yüzden boşver hadi yatıyorum sabah okula gidicem iyi geceler.

consun 7. maddesindesin yapma etme !
Mesaj tarihi:
Lintorasmidir nedir onu admin yaptim, cok kuul biriymis kendisi.

Cons senide yorunge disina gonderiyorum, sensin elebasisi bunlarin.

Fistan senide Garbagedan banladim.

Bu konuyu kilitliyorum.
Mesaj tarihi:
Lindoras said:

Mitzi said:

mesela senin gibiler fare gibi olur. burada bile fake hesabın arkasına saklanır, cesareti yoktur doğası gereği birşeylerden destek almaya bakar. tek başına bir iş yapamaz arkasına birilerini alır. gerçek hayatta marka giyecek parası olmaz sahtesini alır onu giyer aynı misaldesin ucuz şey :)

Fareden ziyade tavşan gibiyiz, doğamızın gereğini validene sor anlatıversin. Hazır başlamışken "Arkasına birilerini alma" konusunda da seni aydınlatabileceğini düşünüyorum.

Marka giyecek parayı geç de, Romanya'daki fabrikanın parası nereden gelmiş sorsana bi seninkilere.
Mesaj tarihi:
ealideydi sanırım mainin

Cidden yazık sana klasik depresif bir tip küfür küfür küfür basit insan seni hem ucuz hem basit ^^ ilkokul veletleri misali hey laf koydum bak yazdığına şöyle bir son getirdim tarzı mesajlardan başka birşey yazma kapasiten yok kapasiteyi bırak elinde avucunda başka birşey yok :)
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Lintorasmidir nedir onu admin yaptim, cok kuul biriymis kendisi.

Cons senide yorunge disina gonderiyorum, sensin elebasisi bunlarin.

Fistan senide Garbagedan banladim.

Bu konuyu kilitliyorum.

Ok
Mesaj tarihi:
Main ne yahu, WoW karakteri mi kasıyoruz burda? Gear'ımı tamamlamadım ben nasıl yapacağız o işi? Millete sivilceli ergen derken iyiydi de şimdi nerden çıktı bu WoW jargonu?

elaidi dediğin adam bu forumdaki en delikanlı adamdır, "siktir git" diye de yazmış zaten mesajını neden fake account alıp da mesaj atsın? A noktasından B noktasına düz çizgi çekmek kadar basit olan bu mantığı kuramayan adamın "basit insan" demesi ne kadar geçerlidir sorarım sana.

Ya da çok komplike geldiyse kısa bir hikayeyle anlatayım;

Geçen yine anneni sikiyorum...

Neyse boşver. :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...