Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 (: ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Hey dostum bak liste hazırladım ben herşeyi bilirim karakter analizleri yaparım. Ok cons kolay bir çocukluk yaşamadığını hepimiz biliyoruz ama bunu bu şekilde haykırmana gerek yok. sana karşı daha anlayışlı olacağız, söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kolay bir çocukluk yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bende sevicem hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Hey Cons Versene borç Olmaz Lindoras Ananı sikeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Cons said: tutunamamak 101 1) bir konuya bir şekilde gülerek dahil olunur 2) ters bir cevap karşısında yüzdeki gülümseme kaybolur 3) yeaa ben zaten coolum umrumda değilsiniz düşüncesiyle aynı tarzda mesajlar tekrar edilir 4) biraz daha tepki alınca herkese saldırılmaya başlanır 5) "ben çok süper laf sokuyorum ama kimse beni burda tanımadığı için müthiş ayarlarımı kimse anlamıyor" tribine grilir 6) "of beni çok eğlendirdiniz", "sıradaki", "daha yokmu çağırın gelsin" tarzı mesajlarla bu trip desteklenir 7) "hadi kaçtım film izlicem gelir eğlenirim sonra" tarzı mesajlarla uzanır 8) ???? 9) PROFIT ahahaha cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Eee nilin başka asslickerı yok mu sadece sizler misiniz ? Çok azmış yaw ben daha fazla olur diye düşünüyordum. 10 tane bile etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 said: 6) "of beni çok eğlendirdiniz", "sıradaki", "daha yokmu çağırın gelsin" tarzı mesajlarla bu trip desteklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 mitzi o ne abi asgkjagbgagalgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ahahhahaha bu arada consun msj da sitikilik valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 tutunamamak 101 diyince de kafayı yediğim bi konu geldi aklıma 100 kasa !20 alıcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mitzi said: Hey Cons Versene borç Olmaz Lindoras Ananı sikeyim düşük seviye ne kadar çok tip var ya off off off yazık çoooook yazık ^^ Çok agresif ve depresif gördüm seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Cons said: said: 6) "of beni çok eğlendirdiniz", "sıradaki", "daha yokmu çağırın gelsin" tarzı mesajlarla bu trip desteklenir 7ye bakayım bi sn hemen mesaj atıcam. Ha ha fakir seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Çocuklar kadar şenim oysa ki, niye kötü anlamda algıladın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 adamın anasını siktin bi de cocuklar gibi şenim diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 neyse fakir geyiğine tutunmuş akcmaskjlasjx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Dartanian said: mitzi o ne abi asgkjagbgagalgk Emin ol kim olduğunu bilmiyoruz. Aa yeni biri bak ne yazmış çok şaşırtıcı aaaa olacak iş değil aaaa. Sende fakirsin ama söylememe gerek yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fistan ahahahahahususa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Fistan said: adamın anasını siktin bi de cocuklar gibi şenim diyorsun Yahu anasını sikmeme kızdıysa babası da sikti, sütçü de sikti, tüpçü de sikti. Ne gerek var ki sinirlenmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 adam çağırmak yok yeke yek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lol 2. sınıf insan sayısı artıyor korkmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lindoras said: Dartanian said: mitzi o ne abi asgkjagbgagalgk Emin ol kim olduğunu bilmiyoruz. Aa yeni biri bak ne yazmış çok şaşırtıcı aaaa olacak iş değil aaaa. Sende fakirsin ama söylememe gerek yok ^^ Oha adamın içine fistan kaçmış. Fistan lanb en fakir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mitzi said: Hey Cons Versene borç Olmaz Lindoras Ananı sikeyim AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bana herkes fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar