Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yok daha neler yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yok rıdvan ya o anlamda demedim asd ya bişey vardır konşuluyodur takılmışsındır ahahah anlama öyle böyle asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 direk ivy e bakmışsın dostum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benim kız okusa derimi yüzer, ceket yapar yapmayin yigitler =( emo olcam sizin yuzunuzden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bana bakıyor adam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi kafa 22.5 derece açıyla ivye dönük sana bakamaz şimdi toparlama bence kötü niyetle olmadan ivye bakıyo yani niyet o değil ki öyle anlaşılmasın dostane yaklaşın olaya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hayır bana bakıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 en çok bana baktı öyle düşündüğümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yahu serkana bakiyodum ben buyuk ihtimalle, gizem'le pek konusamadik cunku :) edit akbayram: en cok senlen konustum tolga hacim, ondan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 O yüzden dedim zaten ama edit akbayramdan sonra bi daha gözden geçiricem dün olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Noldu lan, yoksa izmir buluştu mu ? Olm çağ mı atladınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sictim sivadim resmen of http://www.liquidmatrix.org/blog/wp-content/uploads/2009/07/facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hea Buluştuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Baluu said: Noldu lan, yoksa izmir buluştu mu ? Olm çağ mı atladınız :D sen yaşıyonmu izmirde yok oldun gittin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Çağrı PAÇİN | naber Tolga: iyidir ya nolsun mihribanın etkisi geçmedi Çağrı PAÇİN | aynen mihriban gibisi yokk pacuasdgsgf Tolga: ahahaha dürümcü teyzenin dürümleri dayının saz üstadlığı ve saat 12 de gelen güzel sesiyle geceyi noktalamak iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 amanin keşke ben de dinleyebilseydim mihribanı sdfsdf tolgaaa resim istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Attık 1 tane işte :D o da net değil kamera getiren kişi patiden değil ondan alması da zaman alır o yüzden kaldık böyle ama buluşuldu kanıtlı resim arka sayfada var :D O değilde bizi kesmedi bu buluşma arkadaşlar asdsad yoksa?... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yani bu kadar paticik 1 tane fotoğraf makinesi gelmedi mi aklınıza cık cık . bu arada ivy burdaydı hangi ara izmire gitti nooluyo ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Biz de şaşırdık zaten bi baktık ivy geldi :D iyi de etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Olm butun geceyi durumcu teyze mi kurtardi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yok lan güzeldi onlar gittikten sonra biz kaçak dövüştük 3ümüz ve dürümcü teyzeye gittik asd Ben herkesi çok sevdim lan gelen hatta onu konuşuyoduk Llamayla,tekrar mı buluşulsa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 önce aplandan izin al bakem iyi alıştın sdfsdg (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahah llama cok iyi adam ya. Denk geldigimizde kabullenmedi adam bi turlu sdf. Sonrasi iyiydi ama ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sen meeeseeneeeyeee gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Adama naber diye gittim yanina abisini filan cagirdi noldu bana kafa mi aticaktin noldu noldu filan demeye baslayinca kisa sureli eglence olmustu ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar