Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yiyelim denizcim ^^ nil senle de yiyelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit said: Dartanian said: NİYE KAPANIR Kİ BEACHLER BAZI BARLAR HEDE HÖDÖ ! türkiyede kısral kesimde çoğu lopkantalrnda kapandığını bilyiomuydun ? meali; türkiyede kirsal kesimde cogu lokantalarinda kapandigini biliyomuydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kermit said: Dartanian said: NİYE KAPANIR Kİ BEACHLER BAZI BARLAR HEDE HÖDÖ ! türkiyede kısral kesimde çoğu lopkantalrnda kapandığını bilyiomuydun ? sen ramazandan önce ne çok içiyon hacı ya ramazanda da içicek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 editlemiş. bella senle yiyelim midye yazıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tava(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bizim burda da hacı amca kebap salonu var o da kapatıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: kermit said: Dartanian said: NİYE KAPANIR Kİ BEACHLER BAZI BARLAR HEDE HÖDÖ ! türkiyede kısral kesimde çoğu lopkantalrnda kapandığını bilyiomuydun ? sen ramazandan önce ne çok içiyon hacı ya ramazanda da içicek misin? o alalhla benim aramda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Aranızı yapayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bella said: editlemiş. bella senle yiyelim midye yazıyodu. reedit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bella said: yiyelim denizcim ^^ nil senle de yiyelim ^^ simdi havalanina git de ucaga bin de... oooo. ühü ya. salak almancilar anca dönerci acin, döneri de adam gibi yapamiyonuz zaten. vejeteryan döneri bile cikariyosunuz (vejeteryan döneri dedikleri de peynirli sandvic hua) bi sampiyon kokorec mi acamiyonuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://img33.imageshack.us/img33/4043/atakebap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: kermit said: Dartanian said: NİYE KAPANIR Kİ BEACHLER BAZI BARLAR HEDE HÖDÖ ! türkiyede kısral kesimde çoğu lopkantalrnda kapandığını bilyiomuydun ? sen ramazandan önce ne çok içiyon hacı ya ramazanda da içicek misin? daha lezzetli oluyor ramazanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ciddi bi topic açayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 senin kızlarla ilgili topic açmanı yasakladım onun dışında serbestsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 barbu said: http://img33.imageshack.us/img33/4043/atakebap.jpg bi an cok korktum midye tava resmi görecegim diye ama... oyunmus. yok kebapciymis. hatta ataninkiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 eagle_dnz said: senin kızlarla ilgili topic açmanı yasakladım onun dışında serbestsin AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sana bu kötülüğü yapamazdım. vaniLLe said: barbu said: http://img33.imageshack.us/img33/4043/atakebap.jpg bi an cok korktum midye tava resmi görecegim diye ama... oyunmus. yok kebapciymis. hatta ataninkiymis. araya bri girmis. alıntı ekliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 prd vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 deniz naptın ya gece gece =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ABI NAPTIN SEN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ekmek yok onun yaninda. yemem. ... ... ... AYI. umarim bozuk bisey yersin ve circir olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 acılarıma sizi de ortak ettim çok canım istedi kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 barbu said: sana bu kötülüğü yapamazdım. vaniLLe said: barbu said: http://img33.imageshack.us/img33/4043/atakebap.jpg bi an cok korktum midye tava resmi görecegim diye ama... oyunmus. yok kebapciymis. hatta ataninkiymis. araya bri girmis. alıntı ekliyim bari aaww cok etkilendim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 eagle_dnz said: prd vanille naptın ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 vaniLLe said: ekmek yok onun yaninda. yemem. ... ... ... AYI. umarim bozuk bisey yersin ve circir olursun. şampiyon bile yok diyorsun özlemişsindir diye şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar