antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 EHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 antikor said: THERIVER KANKA SUS BAK KARDEŞİM KLAVYE DELİKANLILIĞIYLA OLMAZ BU İŞLER. DELİKANLIYSAN ADRES VERİRSİN. MERSİNE GEL BEKLERİM. BURALARDA EFE OZAN DİYE SORARSAN HERKES YERİMİ GÖSTERİR. EFE DİYE SORARSAN BAŞKASINI GÖSTERİRLER AMA. NORMAL OZAN DA OLUR BİLEMEYCEN ORASINI. Bİ SOR OLMAZSA BEN SENİ BULURUM. RAHAT OL KOÇUM!!!1 SENİN GİBİ KLAVYE DELİKANLILARIYLA ÇOK SEVİŞTİK BİZ. ERKEK OLSAN ADRES VERİRSİN. ADRES. DELİKANLI OL İKİ DAKKA. ADAMIN ASABINI BOZMA. O KADAR DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 OOO KANKÜTAAAAAAAAY NAĞBER DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 IMZAMI DEGISTIRDIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 TheRiverBelow said: antikor said: THERIVER KANKA SUS BAK KARDEŞİM KLAVYE DELİKANLILIĞIYLA OLMAZ BU İŞLER. DELİKANLIYSAN ADRES VERİRSİN. MERSİNE GEL BEKLERİM. BURALARDA EFE OZAN DİYE SORARSAN HERKES YERİMİ GÖSTERİR. EFE DİYE SORARSAN BAŞKASINI GÖSTERİRLER AMA. NORMAL OZAN DA OLUR BİLEMEYCEN ORASINI. Bİ SOR OLMAZSA BEN SENİ BULURUM. RAHAT OL KOÇUM!!!1 SENİN GİBİ KLAVYE DELİKANLILARIYLA ÇOK SEVİŞTİK BİZ. ERKEK OLSAN ADRES VERİRSİN. ADRES. DELİKANLI OL İKİ DAKKA. ADAMIN ASABINI BOZMA. O KADAR DİYORUM. yha qanqa nie asabile$iosnn? ;D;D;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 UYKUMUN GELDIGINI BILE SOYLEMEK ISTIYORUM CAPS ACIKKEN. HERKESE IYI UYKULAR ARKADASLAR. ALLAH SIZI KUTSASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 TheRiverBelow said: antikor said: THERIVER KANKA SUS BAK KARDEŞİM KLAVYE DELİKANLILIĞIYLA OLMAZ BU İŞLER. DELİKANLIYSAN ADRES VERİRSİN. MERSİNE GEL BEKLERİM. BURALARDA EFE OZAN DİYE SORARSAN HERKES YERİMİ GÖSTERİR. EFE DİYE SORARSAN BAŞKASINI GÖSTERİRLER AMA. NORMAL OZAN DA OLUR BİLEMEYCEN ORASINI. Bİ SOR OLMAZSA BEN SENİ BULURUM. RAHAT OL KOÇUM!!!1 SENİN GİBİ KLAVYE DELİKANLILARIYLA ÇOK SEVİŞTİK BİZ. ERKEK OLSAN ADRES VERİRSİN. ADRES. DELİKANLI OL İKİ DAKKA. ADAMIN ASABINI BOZMA. O KADAR DİYORUM. ISTANBUL PENDIK UYDUKENT GOCMEN BLOKLARI ADA 3988 E GEL MESUT YILMAZ ILKOGRETIM OKULU VAR ONU BUL ORDA OZGUR DIE SOR EVIMI GOSTERIRLER ;););)););););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 SUSUORSUN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ARKADAŞLAR CAPS TUSU KLAVYENİN NERESİNDE YAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 TheRiverBelow said: allahümme vebihamdiq ve thebera qesmükkkk. !'3£># JKSDHFGSKDJFSDLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kitlensin bu topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 THARKAS vardı nicki bağıran adam. biri onu bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ALIN SİZE LAYIK Bİ VİDEYO http://www.facebook.com/video/video.php?v=113029389335&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 VIDYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Üff kaç tane arkadaşım mesaj olarak attı bunu faceten paylaşmıcam arkadaş inat ettim Beyhanda paylaşmış.O paylaştıysa hiç paylaşmam o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 YA GIDIN YATIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 neden sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 meraba bu ne bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar