Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 İzmir'de adam gibi nargile yapan bir yer bilen var mı? Küçükpark'ta içtim Konak'ta fincanda kahve pişiren yerlerin olduğu yerde ömer baba kahvecisinde içtim İkisi de leş gibiydi. Yok mu bu İzmir'de adam gibi nargile yapan yer yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kordonda Üsküdar iyi diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Osso +1 karşıyakada agora çaycısındakini de sevmiştim.. alsancak bahane güzeldi bi ara ama bozmuştu kendini galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Şimdi sana yer, mekan ismi vermeyeceğim Holy çünkü yıllardır burdaki mekanların adını ezberleyemedim,ihtiyaç duymadığım için. Sana direk resim veriyorum; Nasıl gidilir dersen, Pasaport vapur iskelesinin direk yanı resimde gördüğün üzere. Karşıyaka'dan vapurla geçersin, Alsancak'tan taksiye atlarsın çok tutmaz.Bornova'dan nasıl gidilir bilmiyorum coğrafyamda Bornova diye bir yer yok sfg Bir de Bostanlı'da, Gode Cengiz'in oralarda (Bostanlı Migros'un çaprazı) Köşk var. Orayı da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 63tü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Izmir'e her geldigimde tatilimin yarisini nargile icerek gecirdigimden, birkac yorum da ben yapayim: Bu ust resimdeki yere gittim, cok keyifli bi yer ama nargilesi cirkin bence. Kordon'da 2 yer var bence adam gibi, birincisi (ki acik ara en kaliteli nargileci kordonda) Osmanli Kahvesi, adamlarin nargilesi pahali ama cidden COK guzel ve cok iyi ilgileniyorlar, yanmiyor hic nargileler falan. Her komur degistiriste kilden bolumu cikarip ufluyorlar temizliyorlar falan. Bi nargile 13 YTL idi burda yaz basinda. Cay falan da 5 YTL, pahali bi yer yani, buraya oyle tum gun takilmaya degil de sirf nargile icmeye gidicen. Digeri de Uskudar Caycisi, 7.5 YTL nargilesi, oturucan kumrudur, muz cayidir (muz cayi icmediysen kesinlikle ic gidip, direk bagimlilik yapiyo) saatlerce takilmalik yer burasi da :) cok seviyorum ben ozellikle uskudar caycisini, bazen laptopi kapip gidiyorum oturuyorum saatlerce. Kizlaragasi Hani'nin orada var bir iki yer de isimlerini bilmiyorum, bi arkadasim goturmustu bir kere, baya iyiydi. Ama ustteki 2 sinden sasmiyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Uskudar tabiki kordonda.. fazla tuzlu gelirse nargile konagi var ic kisimlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bostanlıda Sultan Köşkü var ben çogu yeri denedim kötüler arasında en iyisi o yani izmride pek iyi nargileci yok zaten. Bu da sitesi adres tarifi felan olması lazım Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Penthin üsküdar çaycısı yorumuna katılıyorum + muz çayına of of diyorum :D @dragon üsküdar çaycısıyla nargile konağı arasında fiyat farkı olmaması veya çok çok az olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar