Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Nargile

Holy

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sana yer, mekan ismi vermeyeceğim Holy çünkü yıllardır burdaki mekanların adını ezberleyemedim,ihtiyaç duymadığım için. Sana direk resim veriyorum;

Nasıl gidilir dersen, Pasaport vapur iskelesinin direk yanı resimde gördüğün üzere. Karşıyaka'dan vapurla geçersin, Alsancak'tan taksiye atlarsın çok tutmaz.Bornova'dan nasıl gidilir bilmiyorum coğrafyamda Bornova diye bir yer yok sfg

Bir de Bostanlı'da, Gode Cengiz'in oralarda (Bostanlı Migros'un çaprazı) Köşk var. Orayı da tavsiye ederim.

Sosyal ağlarda paylaş

Izmir'e her geldigimde tatilimin yarisini nargile icerek gecirdigimden, birkac yorum da ben yapayim:

Bu ust resimdeki yere gittim, cok keyifli bi yer ama nargilesi cirkin bence.

Kordon'da 2 yer var bence adam gibi, birincisi (ki acik ara en kaliteli nargileci kordonda) Osmanli Kahvesi, adamlarin nargilesi pahali ama cidden COK guzel ve cok iyi ilgileniyorlar, yanmiyor hic nargileler falan. Her komur degistiriste kilden bolumu cikarip ufluyorlar temizliyorlar falan. Bi nargile 13 YTL idi burda yaz basinda. Cay falan da 5 YTL, pahali bi yer yani, buraya oyle tum gun takilmaya degil de sirf nargile icmeye gidicen.

Digeri de Uskudar Caycisi, 7.5 YTL nargilesi, oturucan kumrudur, muz cayidir (muz cayi icmediysen kesinlikle ic gidip, direk bagimlilik yapiyo) saatlerce takilmalik yer burasi da :) cok seviyorum ben ozellikle uskudar caycisini, bazen laptopi kapip gidiyorum oturuyorum saatlerce.

Kizlaragasi Hani'nin orada var bir iki yer de isimlerini bilmiyorum, bi arkadasim goturmustu bir kere, baya iyiydi. Ama ustteki 2 sinden sasmiyorum ben genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...