Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahlaksız turist gözaltında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elesso said:

libyaya giden arkadaşları kaddafiyle ilgili konuşurken dikkatli konuşun diye uyarıyoruz çünkü direk hapse girebiliyo ve bu bize çok komik bi durum gibi geliyo.

o adamın resimlerine gülmemek özel irade istiyor malesef.
Mesaj tarihi:
biz böyle olduğumuz sürece youtubeda atatürkle ilgili videolarında hz. muhammed karikatürleri tarzı karikatürler vb.'nin arkası kesilmez.

sana göre kaddafi komik başka ülkedeki adama göre belki...

neyse hassas konular, sakata gelmiyim.
Mesaj tarihi:
elesso said:

ama bide kendimize bakarsak... bizim durumumuzda komik, yabancı adamın ne gibi bi saygı duyma zorunluluğu olsunki, çok yanlış bi uygulama.

ne alakasi var? adam soyunmus marmarisin ortasinda ve bir heykelin ustune cikip maymunluk yapmis

heykel benim heykelim olsa bile hareket asiri, ve sinirdisindan cok daha agir bir cezayi hakediyor

kaldi ki, gittigin ulkenin meydaninda bir heykel varsa, o heykelin manevi degeri oldugunu algilamak icin einstein olmaya gerek yok

bagnazlikla ne alakasi var bunun? herif okuzluk etmis, bence cok cok da ucuz kurtarmis, hatta uzuldum bile bu kadar ucuz kurtulmasina. ayni hareketi bir turk yapsa hayati kayardi, yasaysa yasa. gittigin ulkenin yasalarina essek gibi uyacaksin, baska yolu yok ki bunun

ingiliz turistlerin bu tip civikliklari dunya capinda meshur zaten ayrica, gecenlerde acilan yunan kadini topicinde de 'adsiz' kahraman ingilizdi yine
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

dolassın abi n'olucak?

iyi de sokakta çıplak dolaşmak serbest değil, atatürk heykeli cilası olmuş. sen de çıksan sokağa dal tarak seni de alıcaklar içeri. ikincisi alkollü şekilde toplumu rahatsız ediyor adam, al sana bi suç daha. neyin davası bu?
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

aquila said:

o ne demek lan, yabancı diye ski elinde mi dolaşçak adam. yavşaklık yapmasın. iyi olmuş.

dolassın abi n'olucak? atatürk o adamın büste çıkıp sikini eline almasına değil, arkasında bıraktığı gençliğin bu kadar bağnaz olmasına üzülüyordur eminim.

hiç bi alakası yok bunun bağnazlıkla. gidip abd'de abraham lincoln heykeline kama sutra hareketleri yap bakalım noluyor? amerika bağnaz bi ülke demek yok ama :(
Mesaj tarihi:
halkın hangi kesimine denk geldiğiyle alakalı biraz.. burda da ağır milliyetçi birine denk gelmemiş şansına. sonuçta polise haber verilmiş, bi olay çıkmadan paketlenmiş. abd'de veya bilimum gelişmiş ülkelerde de aynı şans söz konusu..
Mesaj tarihi:
elesso said:

konuya dönersek;

libyaya giden arkadaşları kaddafiyle ilgili konuşurken dikkatli konuşun diye uyarıyoruz çünkü direk hapse girebiliyo ve bu bize çok komik bi durum gibi geliyo.

ama bide kendimize bakarsak... bizim durumumuzda komik, yabancı adamın ne gibi bi saygı duyma zorunluluğu olsunki, çok yanlış bi uygulama.

yok artık ya
Mesaj tarihi:
ataturk olsa kafa bulurdu konuyla ahahaha

cok super bir espri anlayisi var adamin, son zamanda kisiligi ustune arastiriyorum baya

o affetme olayida cok super merak edene bilmiyene yaziyim

balkan savasi 1. dunya savasi derken hem millet hemde savastan sonra dunya dunya sefil olunca sigara kagidi kitligi baslar

new york herald gazetesinin trabzonda 2800 tiraj yapmasi da bu tarihe rastlar, gazete amerikada hicbir sehride bu akdar satamaz iken trabzonda nasil boyle satar diye bir mufettis yollar ve ortaya cikarki millet sigara kagidini gazetelerden temin etmektedir

turk gazeteleri kalin kalitesiz kagit ancak new york herald gaztesi ince guzel kagit olunca gazeteyi alip keserek sorunu cozmustur tiryakiler

savas sonrasi ithalat kisitlaninca new york herald gazetesinden mahrum kalir bizim koylu ve yerel gazetelere geri doner

birgun kahvehanede adamin teki bu gazetye sarili sigaralardan icerken ankaradakiler ve taaturk guzel kagitla sigara iciyro diye homurdanip bir guzel kufreder, kahvehanedekiler hemen polis cagirir yakalattirirlar adami reisicumhura kufur etti diye

reisicumhura hakaretten acilicak dava o donem reisicumhurun iznini gerektirdiginden ataturkun onune gelir olay

bu adami niye yakalamislar ne demis der, analtirlar olayi (Analtanda milletvekili)

- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız
  • Yeni Oluştur...