Jean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaslar Soyle Guzel Bır Connctor Yapabılmek Icın Inddırmemız Gereken Programlar + Bırde Programları Nasıl Kullanacagız. Yani Client Editlemede Gayet Guzel Anlatmıslar Nasıl Editlendigini. Connectorude Anlatırmısınız bilen Varsa. Ben Bulamadım.[signature][hline]HaYaTa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32019 Bu başlıkta Arlooax anlatmış kaynak kod ve bir ornek vermiş yalnız programları nasıl bulacaksın bilmiyorum ben bulamadım daha (:[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 registry modülü bağışlayabilirim hatta size çok güzel bi tane var elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 connector devri kapanalı çok olmadı mı ya? :)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Nie Taz bence çok hoş bişi walla ne güzel ayrı bir hava katıyor.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 güzel de.. bi sene önce modaydı onlar.. şimdi herkesin kendi clientı var tıklıyon girion :)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Moda da degil simdi speed vs vs engelleyen DLL ler var ondan ihtiyac kalmadi cok gelişmiş connectorlere[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ahanda bu bir bu da iki bu iki linkte launchpad ve connectorle ilgili birşeyler hazırlamıştım zamanında. tabii ki c# ile yapılacak bir connector mantıklı olmaz (.net framework sux) ama buradan faydalanarak java ya da delphi ile connector hazırlayabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 fakat tazın da dediği gibi connector yapmaktansa client editlemek daha mantıklı gibin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar