Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Forumda ferrarili bile vardı ya öyle hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 harbi haz olcktı o :) feyzi kullanasım gelms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Dartanian said: Forumda ferrarili bile vardı ya öyle hatırlıyorum :D ahah var da sahip olmak başka bi de benim gibi alenen ifşa etmek başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 benim helikopterim bile var uçuyom pıtpıtpıtpıt trafik yok bişe yok mis gibi hatta kalabalık yerlerden geçerken kıbrıs şehitleri filan gaza abanıyom pervane patpatpat dönüyo kızlar bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 otomatik vites mi brig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yok olum erkek adam vitessiz araç kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://image5.sahibinden.com/photos/44/31/70/10443170_8d4.jpg http://image5.sahibinden.com/photos/44/31/70/10443170_kk7.jpg isteyen varsa bi çeşme yapalım hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 son resim fotoşok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 KALDIRIN LAN KIZLAR AŞIK OLCAK 2 KURUŞLUK KARİZMAMIZ VAR ZATEN ŞURDA ONU DA YERLE BİR EDİYONUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 361 diyodu demin ordan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 361 caminin orda indiriyo uzak kalıyo hacı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 migros =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ME ME ME migros var ME ME migros var ME migros var hangisini en çok seviyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Osman, sıkıldım. Gel al beni turlayalım az. Sabah sınavım var zaten sabahlayacağım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bodrumdayım kanka izmirde olsam buluşurduk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 araba + kızlar daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 vaniLLe said: ben bi kere tiz bi sesle, sesim titreye titreye önümdeki lavuga koltugunuzu ceker misiniz lütfen, oturamiyorum dedimdi. öle bi bakti ki, dövcekti sanki. ama cekti., eminim herkes "MIĞDUMHERİFİKOLTUĞUNUÇEKSEYAARTIK" mesajını ön koltuğa dizleri adamın içine sokarcasına dayayarak vermeye çalışmıştır ilk önce. ama bu işe yaramaaaz, yaramaz... illa ki "beyefendi çeker misiniz koltuğunuzu" tarzı yapmacık ama kızgın bir söylemle yapmak zorunda kalırız uyarımızı. neden böyle olur bilmem. neden böyle okul gazetelerindeki "biraz da gülelim" köşesi uslubunda yazdım onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sonunda geldim abi, ve yine o cenabet yolculuklardan birisi idi. Evet başlıyoruz. Aracın sol tarafında orta kapıya yakındım. Abimin söylediği gibi önde bebek vardı evet, fakat ağlamadı. Önümde bir kişi tek oturuyordu. Ha hayvan verif sıkıldıkça bir sağa bir sola geçti. Peki yanımda; gibi bi amcamız vardı. Sohbet etmek istendi, ENGELLENDİ. Yanında getirdiği kokan poğaça paylaşımı, ENGELLENDİ. Nintendo Ds'in ne olduğunu anlaması, ENGELLENDİ.DİŞ GIÇIRTMASI, Engellenemedi.... Wha? What? Abi herif uyuduğunda gacırt gacırt gacırt allahım çıldırdım. Üstüne bide şerefsz dayı bacakları açıyor, terliyor kokuyor ööööööööööööööööööööööööööf. Duymuyayım diye müziği sona açarım, uyuyamam. Kısarım gaçırtıdan uyuyamam. Bi yerden sonra loreni mak kenıt teyze "aaa sokarım ha sanatıma saygısızlık lan" diyecek diye halüsinasyonlar görmeye başladım. Evet bitti. Üzülürüm içemediğimize :( Zate kız felan post atsaydı otomatik onunki olacaktı, peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Eğer kiloluysan 20 li numaralardan koridor tarafı alıyorsun .sağ bacağını dışarı çıkarıyorsun , kafanı hafifçe biraz muhabbet ettiğin adama yaslıyorsun ama çaktırmıyorsun ölçüsünde yapıyorsun. Bolu'ya kadar uyumuyorsun , molada ayran ve içiyorsan sigara içiyorsun , sonra uykun geliyor ve kafanı koyuyorsun . Yolda hafif uyanmalar esnasında hemen gözünü kapıyorsun .Mola yerinde tekrar kalkıyorsun Adana Pozantı' da uyanacaksın . Sonra tekrar kafanı koyuyorsun .Vee mersin'e girişte bi esniyorsun iyice ,geriliyorsun sırt kemiklerini çıtlatıyorsun , gülümsüyorsun .Eşyanı alıp gideceğin yere varıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 balon said: Eğer kiloluysan 20 li numaralardan koridor tarafı alıyorsun .sağ bacağını dışarı çıkarıyorsun , kafanı hafifçe biraz muhabbet ettiğin adama yaslıyorsun ama çaktırmıyorsun ölçüsünde yapıyorsun. Bolu'ya kadar uyumuyorsun , molada ayran ve içiyorsan sigara içiyorsun , sonra uykun geliyor ve kafanı koyuyorsun . Yolda hafif uyanmalar esnasında hemen gözünü kapıyorsun .Mola yerinde tekrar kalkıyorsun Adana Pozantı' da uyanacaksın . Sonra tekrar kafanı koyuyorsun .Vee mersin'e girişte bi esniyorsun iyice ,geriliyorsun sırt kemiklerini çıtlatıyorsun , gülümsüyorsun .Eşyanı alıp gideceğin yere varıyorsun . sevgili balon, modada iki bira atalim, keyfimize bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 3 gün vaktimiz var . ayarla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o değil de forum mersin ne güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 antep sankopark antepe fazla . mersin'e hiç gitmedim ama mersinliler öve öve bitiremiyor o dediğin yeri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar