yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yarın deu gsf müzik teknolojilerinin ilk sınavına giricem. çok pis stres yaptım. pasiflora içip mi gitsem napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 pasiflora uykunu getirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 işte ondan da korkmuyorum değil dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 amaaan alt tarafı hayatını etkiliyicek bişey çok takma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 böyle stres yapan şeyler çok saks. başarılar,güzel geçer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 mulgear6 said: amaaan alt tarafı hayatını etkiliyicek bişey çok takma xD zaten hayatımız üç saatlik sı...... *ah* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 deu nere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dokuz eylül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yezid said: mulgear6 said: amaaan alt tarafı hayatını etkiliyicek bişey çok takma xD zaten hayatımız üç saatlik sı...... *ah* o zaman panik yapma ! akıllı ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 oha nası sorular soruyorlar ki acep? cubase'de kanallara nasıl reverb ekleriz fln gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ilk gün klasik kulak sınavı (%40) ilk sınavı geçersen mesleki kulak sınavı (%10) sonra test sınavı genel kültür, bilgisayar ve müzik bilgisi (%10) sonra konuşma muhabbet mülakatı (%40) on kişi alıyorlar, on dokuz kişi başvurmuş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 piyanist şantör mü olucan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 işin içinde kulak varmış %50 etkili bide, kulak özürlü olduğuma göre bana göre değilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 mulgear6 said: piyanist şantör mü olucan sonra? hayır dicey aranjör olcam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 abi diyiceksin bundan sonra hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 lustral iç olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 güzel kızları alacaklar sen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yok abi başvuran kızları gördüm ben daha güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gsfnin ortam çok leş ya konservatuar binasında takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yezid said: yok abi başvuran kızları gördüm ben daha güzelim. gideri var cidden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 sex kokuyor topik, yapmayın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yezid bendim bu arada dün sfd şimdi geldim saat 09.00 (alımlara başlangıç saati)da oradaydım önümde aşağı yukarı 150 kişi vardı ve benden sonra taş çatlasa 10 kişi gelmiştir millet kamp kurmuş. neyse hemen sıkıntıdan arkadaşlıklar kuruldu eğlenceli muhabbetler başladı falan filan saatlerce bekledik. önümde 30 kişi falan kaldı saat 12 oldu öğle arası 13'te gelin dediler iyi dedik. indik aşağı saatlerdir sigara içmiyoz bi tüttürelim dedik adamlar dışarı çıkarmıyor. ulan dedim neyse sonra araştırdım yanda böyle bi kapı buldum herkes arkamdan geldi sonra. neyse kapıya taş koyduk muhabbet ederken adamın biri geldi güler yüzle lak diye kapıyı kapadı mal herif dışarda kaldık zar zor girdik geri. neyse 12.40 gibi falan gittim hemen kapıya yapıştım 3. girdim ehehe. pek zor değildi ama son ezgide sıçtım resmen. ne kadar uzun soruyorlar lan. bakalım geçebilirsem çarşamba perşembe cuma bidaha sınav var. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 o güzel kızlar varken şansın yok dostum tekrar söylüyorum. ama gene de may the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yok abi güzel kız. bi tane gördüm onu da bi yerden tanıyorum sordum ulan o da beni tanıyor ama ortak noktamız yok. kız antalyada yaşıyor ben izmirde alakamız bile yok ama kesin tanıyorum bi yerden. neyse aldım ama telefonunu sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar