Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 "midye dolma" said: BUNCA İNSAN BOŞUNA ATOM BOMBASI YEMİŞ OLAMAZ AHAHAHAH olm çok ayıp ya xD ahahah üf yapmayın böyle şeyler :D
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 fede said: JAPONLAR 1 MİLYON HAMAM BÖCEĞİ 30.000 BOK BÖCEĞİ ÖLDÜRDÜ avrupali degilde cinliler ve koreliler seni odul manyagi yapicak
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 güzel olmuş ama heykel. benzemiş yani baay sdfgsd
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bunlar muhtemelen bombadan sonra sapitti boyle oldu. Japon arkadaslarim var bisuru, hepsi ayri alem. Sise cevirmece oynadik japonlarla, kiz arkadasida odada olan elemanin birine sordular. Sana para versek su arkadasinla yatarmisin diye (2side erkek) Adam bi saniye dedi, soyle bi dusundu 1370 dolar verirseniz yatarim tabi dedi. Sordum niye ole abidik bi rakam, niye 1500 deil mesela, adam "benim yaptigim herseyin bi degeri var, butun faktorleri hesaplayip ona gore soyluyorum rakami" dedi. Adam sakada yapmiyor bildigin ciddi ezelden. Boyle bian usume geldi, soyle bi baktim lan ben nerdeyim, noluyor diye, bi oda dolusu japon kiz erkek. Her an hersey olabilir. Aman diyim.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi böcek möcek yedikleri yok japonların
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahuaha o arkadaki sesler ne öyle ya
Öne çıkan mesajlar