EarS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 geçen yaz ne guzeldi ne armor ne bisi dalardık birbirimize[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: EarS, 09 Haziran 2004 22:23 tarihinde demiş ki: geçen yaz ne guzeldi ne armor ne bisi dalardık birbirimize +1 :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi medic olduktan sonra app almak icin coronet medical center da takıl derim ben bi gunde app capledim.hatta tumble edebilirsen yapki dahada cabuk ogrensin caylaklar[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 App xp ile tumble ne alakası var?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Acemi medicler seni heal edecek sen de onlara medic teach edeceksin demek istedi ama ben nefret ediyorum tumbler tayfasindan. Gidip grupta insanlari heal edin bence doctor olacaksaniz. Ne saçma sey o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi bende o kanıdayım ama eclipse te nerde heal? buff alınca heal kimi nasıl edicen pool dusuyomuki?[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 LOL! diyorum. Bence Çok Manlıklı Düşünmüşler; Buff:Oyunda Hamları Çok Yüksek Npc'ler Var.Bunları 200 Hp ile Nasıl Öldürmeyi Düşünüyorsunuz? Hem Oyunda Buff Olmasının Ne Zararı Var Anlamadım .KahRını Çeken BiLir Karde$im!!!!!! Aranızda Buff Yapmaya Çalışanlar Varsa bilirler Zorluklarını Birde Bunu birtek yapan siz değisliniz herkez eşit olarak yapıyor zateN! Aynı zaMaNda Oyundaki Hede Höde Meyvelerin Olması çok GüzeL Olmu$ Oyun Rule Karde$ım Laf Sokuşturup durMayıN 2 DK SaKin Durunda OYununuzu Oynayın![signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 10 Haziran 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: unity100, 09 Haziran 2004 15:02 tarihinde demiş ki: said: DA2019, 09 Haziran 2004 09:10 tarihinde demiş ki: said: unity100, 09 Haziran 2004 03:35 tarihinde demiş ki: ha bi de su + hede to hodo foodlar filan kalksin devvo. ugrastirip duruyor. combattan ziyade inventory ve toolbar management halini aliyor oyun. Oldu olacak oyundaki herşeyi kaldıralım Enako, NPC gibi dolanırız ortada. kardesim ne alaka. gecen aylarda kastim 4-5 sefer pvp ye ciktim. neden kastim ? cunku git doktor bul hede sehirde, bufflan, ondan sonra git bilmemne sehrine overt dolas biri gelsin, kapisin, o oldu iyi. sen oldun git buf al. aaa doktor bulamadin olanin bufpaki yokmus ya da dupeduz artik buf yapmiyorum diyor, git 5 dakka mekik bekle. buf sirasina gir. buf oldun guzel. tamam toplan digerleriyle. geri don. ha iste bu olaylar, soyle spontane 'hadi ulan' tarzinda hareketleri adam icin illet hale getiriyor. bi de taktilo muon hede mede olunca isin icinde, inventory management de iyice kastiriyor. ekrana bakip goruntulerin eglencesini yasayacagina sagda bara bak, solda bara bak, ne state var ne state yok, ne atayim dur yemek ye. kos. stateyi kaldir state ver. ve neticede BAYIYOR. Gerçekçiliğe Yakın Yapılması Ne KAdar SıKıyOr Sizi!!! Elinize aLın Silah Hurraa savaşa mı Olay SAdece!!! hrrr!! ozaman git L2 Oyna!!![signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: GM-Newbie, 10 Haziran 2004 12:30 tarihinde demiş ki: LOL! diyorum. Bence Çok Manlıklı Düşünmüşler; Buff:Oyunda Hamları Çok Yüksek Npc'ler Var.Bunları 200 Hp ile Nasıl Öldürmeyi Düşünüyorsunuz? Hem Oyunda Buff Olmasının Ne Zararı Var Anlamadım .KahRını Çeken BiLir Karde$im!!!!!! Aranızda Buff Yapmaya Çalışanlar Varsa bilirler Zorluklarını Birde Bunu birtek yapan siz değisliniz herkez eşit olarak yapıyor zateN! Aynı zaMaNda Oyundaki Hede Höde Meyvelerin Olması çok GüzeL Olmu$ Oyun Rule Karde$ım Laf Sokuşturup durMayıN 2 DK SaKin Durunda OYununuzu Oynayın! Eskiden 900 hp ile Krayt Kimo vs herşeyi indirebilirdik iyi bir takımla.Şu an oyun single player mmog.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 grup oynamak isteyen gene oynar oyuncuların kendi tercihi bu.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 öncelikle biz gayet sakiniz. beğenmediğimiz ve onaylamadığımız şeyler var onları dile getiriyoruz. burada şikayetçi olunan konulardan şikayetçi olanlara bakarsan hepsi 10-11 aydır swg oynayan insanlar. buff yemek armor ve hiçbir başka tanrısal gücün olmadığı dönemleri de görmüş kişiler. iki durumu da görüp ikisi arasında kıyaslama yapan kişilerin çok büyük çoğunluğu üç aşağı beş yukarı benzer şikayetleri dile getiriyor. oyunda birşeyler yapmak gittikçe daha banal hal alıyor. oyunun ilk dönemlerindeki keyfi çoktan uçup gitmiş durumda. insanları hala tutan şey olur da düzelir beklentisi ama çoğu kişi pes etmiş durumda. hergün onlarca yeni oyuncunun başlamasının da sebebi oyunun heryerde övülüyor olması falan değil (böyle birşey yok çünkü) starwars hayranlarının sayısının çok büyük boyutlarda olmasıdır. rancor sololamak (pardon 15 rancoru aynı anda sololamak) sana normal ve gerçeğe uygun gelebilir ama bu gidişat swg'nin sürekli kan kaybetmesine yol açıyor. ayrıca doktorluk konusunda söylediklerimi tamamen yanlış anlamışsın. "buff yapmak oh ne kıyak is" diye bir laf etmedim. ben de uzun zaman doktorluk yaptım. insanların daha sıraya girmeyip doktor etrafında çember halinde oturdukları, sırayı takip etme görevinin doktora ait olduğu dönemlerde de buff yaptım. ama çantamda cure dizzy packinden cure disease packine kadar hepsi vardı. şimdi mmorpg'lerdeki healer anlayışının tamamen dışına çıkmış durumda doktorluk. şimdiki çoğu doktorun doktorluktan zevk aldığı falan da yok. 6 saatte masterlamış, gitmiş packlerini almış meydanlarda para basıyor. 1 kere olsun food factory'nin üstüne tıklamışlığı yok. tabi ki her doktor crafter olacak diye birşey yok. pekala gerçek bir doktor da hiç craftla uğraşmayabilir. ama anlayış önemli. doktor oynamak için mi doktorluk yapıyor yoksa darphane olarak gördüğü için mi... hep birlikte ayrı ayrı oynamak sana çok keyifli gelebilir. ama oyunu böyle oynayacaksak niye her ay para verelim ki? offline olanını çıkarsınlar, evde paşa paşa oynarız. hatta save dosyalarına girip ham değerlerimizi 500k yapar epeyce eğleniriz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bir de zahmet olacak yazı yazarken yerinde duramayan parmaklarını shift üzerine rastgele basmaktan vazgeçersen çok memnun olacağım. yazdığını okurken epeyce yoruluyorum.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yeni başlayan arkadaşlar bana soruyorlar "mesleğim şu, statlarımı nasıl ayarlamalıyım?" diye. kafanıza göre yapın birşeyler dyorum, nasıl olsa buff alınca hiçbir önemi kalmayacak. bu mu çok mantıklı düşünülmüş şey?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Sufi, 10 Haziran 2004 14:32 tarihinde demiş ki: bir de zahmet olacak yazı yazarken yerinde duramayan parmaklarını shift üzerine rastgele basmaktan vazgeçersen çok memnun olacağım. yazdığını okurken epeyce yoruluyorum. nefis gozlem :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sufi söylediklerine katılmamak elde değil gerçekten. hatırlıyorum bir sefer duel yapmıştık ve ben sana yenilmiştim nasıl olduysa artık o :P. neyse sonuçta bende doktorluk olayına karşıyım. nedeni çok basit eskiden biz dl olarak grup missionları yapardık ve hepsi de gerçekten çok kasardı. yani dathomire gidip her hayvandan kaçmak ve hepsini ayrı ayrı öldürmeye çalışmak inanılmaz zordu. ve o günler gerçekten çok çok zevkli idi sonra bir baktık ki millet solo olarak janta yiyor hemde 10 ar tane falan nasıl olucak ki o zaman. ben bu konuda gerçekten sonuna kadar sana katılıyorum.[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ve dikkatimi çektiği üzere inanılmaz derecede saçma bir yazı yazmışım kafa yerinde değil herhalde rejimden olsa gerek ama sonuçta doktorluk güzel bir meslek ama bir şekilde insanların tek olaraktan bütün güçlü yaratıkları öldürmesine bir çözüm bulunması lazım[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: sgecca, 10 Haziran 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Sufi söylediklerine katılmamak elde değil gerçekten. hatırlıyorum bir sefer duel yapmıştık ve ben sana yenilmiştim nasıl olduysa artık o :-P. ... Bak gene açtı konuyu. Ne oturmuş adamın içine be kardeşim. Ama Sufi de az çakal diil, neymiş efendim, "buff denetiomuş, farkında diilmiş" falan. :D Bu forum sürdükçe biz bu olayı konuşucaz hala.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi hile hurda ile adam yendi beni olmaz böyle şey işte sırf o buff yüzünden oldu hepsi bunların yoksa siz kim eski ben kim hele sen küçük bir bothan bense koskoca sgecca ydım ötesi var mı artık :P bir baktım yerlerde sürünüyorum yazık bana da bee[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tamam bee! yetti bee! YAPTIM HÜLEEEYN! bufflattım kendimi gizli gizli, çaktırmadan da düel teklif ettirdim. :D çok utanıyorum pişman değilim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hah şööle itiraf et işte adam gibi. E şimdi bunun bi rövanşı olmalı ama nasıl? ;)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: GM-Newbie, 10 Haziran 2004 12:33 tarihinde demiş ki: Gerçekçiliğe Yakın Yapılması Ne KAdar SıKıyOr Sizi!!! Elinize aLın Silah Hurraa savaşa mı Olay SAdece!!! hrrr!! ozaman git L2 Oyna!!! nesi gercekci be. BUFF nedir. gercek hayatta ya da HANGI star wars filminde BUFF gordun. ? BUFFlanirken gordugun bir tane film karakteri var mi ? bufff buff neymis bufff. bari gercekcilik diye sacmalama. ben doktorum isime geliyor de.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: sgecca, 10 Haziran 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Sufi söylediklerine katılmamak elde değil gerçekten. hatırlıyorum bir sefer duel yapmıştık ve ben sana yenilmiştim nasıl olduysa artık o :P. neyse sonuçta bende doktorluk olayına karşıyım. nedeni çok basit eskiden biz dl olarak grup missionları yapardık ve hepsi de gerçekten çok kasardı. yani dathomire gidip her hayvandan kaçmak ve hepsini ayrı ayrı öldürmeye çalışmak inanılmaz zordu. ve o günler gerçekten çok çok zevkli idi sonra bir baktık ki millet solo olarak janta yiyor hemde 10 ar tane falan nasıl olucak ki o zaman. ben bu konuda gerçekten sonuna kadar sana katılıyorum. eet wuki idin commandoydun ve sufide bh pistol, pistoleer ve scatter ile eyeshot vardi. motor gibi atiyodu. eet eski nitch ve kamu misyonlari harbiden misyondu. yaparken stres yasardi insan. simdi quenklerin ortasinda birakip gidiyorum chari cay koyuyorum yemek yiyorum donuyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: DA2019, 10 Haziran 2004 15:27 tarihinde demiş ki: E şimdi bunun bi rövanşı olmalı ama nasıl? ;) tabi... ne zaman isterseniz. (sufi'yi silip fscs'ye sufi açsam ne kadar zamanda guardian yaparım acaba, hmm...)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Sufiyi silersen bi daha fscs karakter açamazsın. :-P Haa yeni karakter açıp, yeni baştan kasarım dersen o ayrı. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 neyse canım Pufi yaparız sufi'nin abisi olur :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar