Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Abi bende koparıyorum yaklaşık bir yıldır daha azalma olmadı. Ben koparıp düğüm atıyorum oyalıyor insan baya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 LAN OĞLUM HASTA MISINIZ?!?! koparmayın lan saçınızı sakalınızı, benim canım yandı burda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kökü sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bende sakalları uzatınca çekiyorum dişimle koparıyorum falan durduramıyorum hoşuma gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mercurita Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ben de kırıklarımı koparıyorum kırıldığı yerden, makas bulursam alıp kesiyorum.. canım sıkkınsa ya da içimden birşey yapmak gelmiyorsa kesinlikle gözüm takılıyor engel olamıyorum saatlerce uğraşıyorum. tik haline geldiğinden beri harcadığım zaman ayları bulmuştur püff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ilerde çok pişman olursun kel kalınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Klasik olarak,her saç kopardığında elini cezalandır.İğne batır mesela?Bir süre sonra sağ beynin elini oraya gitmemesi gerektiğini çözücektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 İlk okul biyoloji kitabında benzerini deniz süngerine uyguluyorlardı o geldi aklıma dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Abi aman diyim çabuk vazgeçmeye çalış, tırnak ye, sivilce kopar, diş gıcırdat, ama saç koparma. Ben çocukluğumda tutuldum o alışkanlığa bi süre, ön taraftan koparıyordum, benim de saçlar çok gür bu arada, çok sık, neyse birşey olmaz derken bigün bi kaldırdım kahkülü kel direk, direk kel ya berbere gittim sonra, söylemeyi unuttum adam bi girdi, çıktı ortaya, sonra birşeyler yaptı düzeltmeye çalışmıştı. Kel kalan kısım varsa sarımsak sür evdeyken, çok ciddiyim süper çıkarıyor saçları kısa sürede ben berber kelligi ortaya çıkarınca utandım falan öyle bırakmıştım, sarımsakla da yerine getirdim kısa sürede abi çok kötü birşey, aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sıklıkla saçını yıkar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha ya hastalıkmış cidden.bilmiyorum normalde sıkıntılı bi insan değilimdir elli bintane sıkıntım olsa da.en sonunda biyerden patlak verdi heralde =/. okulda duvara yapıştırıyodum sayko gibi.duvarım felaket olmuştu.yoğun talep gelirse koyarım dfgsd. @saçım burnuna geliyo da gür mü oluyo mesajı vermek isteyen arkadaş onu öylesine yazdım.saçım cidden baya gür http://forum.paticik.com/read.php?62,3773748,page=847 el boş kalınca gidio direk kafaya. espiri yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben de koparıyorum tek tel elime gelince. çünkü biliyorum saçlar bi araya gelince kuvvetli olur ama tek başlarına çok zayıflar. biz de birlik ve beraberlik içinde olmalıyız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben de büküp büküp çekiyorum. kopmuyo allaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar