b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ya ben ne güzel küçücük veletken bile Bivrip'tim mis gibi. bi gün nick değiştirme açılmıştı salak gibi böyle apaçi bi nick yaptım kısa süreliğine sonsuz değiştirme hakkımız var zannedip.lütfen Bivrip yapın beni yine en azından Bivrip bunu haketmio ya :( trollemek isteyen trollesin. ben bunu hakkettim. ben bunu bilemedim, göremedim. dövün beni. toplan tüfenklen metrobüslen dövün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Hala bivripsin bence. metrobüslen nasıl dövülüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 benimde - leri atsak,okuldan felan login olurken cok zorlanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Benimki kalsın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ulan o nick değiştirme döneminde Bonecrusher "bonec"likten kurtuldu Bone oldu. ben de bibiprip oldum anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 b1vRiP said: en azından Bivrip bunu haketmio ya :( leave alone bivrip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 geh bilibili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 benimkinide değiştirin nedanko,zegna falan yapın ya. en azından onlar bunu hakediyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 benimki çok şahane, böyle kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar