eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bella said: KONTESTEN SONRA BOZDU BU ÇOCUK ÇOK ETKİLENDİ ÇOK. hayatımın gayesi değişti desem yeridir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dartanian said: olsun 2yıl sonra senin gibi yaşarım ben de belki :D vay be 19 olmak var şimdi... aaaaah ah :D:D edit: yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ne var 19da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 başında 2 yok bi kere :D yok yok 2liler daha iyi kandırmıyım seni sen daha duuur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 eagle_dnz said: Bella said: KONTESTEN SONRA BOZDU BU ÇOCUK ÇOK ETKİLENDİ ÇOK. hayatımın gayesi değişti desem yeridir :D mukadderat. olacağı varmış. hatta kızlar saks. hatta şuraya ne yazıldıysa o. hatta o çocukta çok tatlıydı.babası kötüydü. bi de krokanlı pasta yemeliydin. nese gideyim sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ne var la gün aldım ben 2 den söyle açıkla gerçeği en fazla 22 görebilcem marduk yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 byysss beyb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 20 li yaşlarında her erkeğin başından en azından 1 kere geçmesi gereken şeyi yaşayacaksın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 marduk falan yalan gelmez yaşarsın korkma :) uzaylılar gelecek ama :D başta 2 iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Akhlaur said: 20 li yaşlarında her erkeğin başından en azından 1 kere geçmesi gereken şeyi yaşayacaksın ... Ne o ya 20lik diş mi asdf Uzaylıların tipi hep merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bella said: eagle_dnz said: Bella said: KONTESTEN SONRA BOZDU BU ÇOCUK ÇOK ETKİLENDİ ÇOK. hayatımın gayesi değişti desem yeridir :D mukadderat. olacağı varmış. hatta kızlar saks. hatta şuraya ne yazıldıysa o. hatta o çocukta çok tatlıydı.babası kötüydü. bi de krokanlı pasta yemeliydin. nese gideyim sdklf :D:D ayağım kopuyordu krokan diyorsun hala sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oha nankörlük .. ayağının kopmamasının nedeni benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yok zaten saygım sonsuz aksini iddia etmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala terk misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar