Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 işte ilk olarak bi renklendirme yaptım süleyin yetenek varmı abeylerim?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..[Bu mesaj Chiptech tarafından 12 Haziran 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bu çok yapıldı. bi de renklendirme çalışması için fazla basit bi obje seçmişsin kendine. beyaz üstüne çarpı.. yani bilemiyorum.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Fazla sade. Bence çarpıyı başka bir renk yapabilirsin. Belki shadow falan bile ekleyebilirsin... Biraz renk gelsin çalışmana :)
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya 1sn upload edemedim sorun cıktı :D [Bu mesaj Chiptech tarafından 11 Haziran 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hah oldu! :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 renklendirmek kolay bi iş diil. worth1000.com tutorial bölümünde bir iki faydalı tutorial var bakmanı tavsiye ederim.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hele photoshop bilmiyosan dahada zor. baktım araştırırken eskiden hatırladıgım böle çubuun ucunda polen olan bi alet vardı onla kastım kastım yaptım cok zevklı ama :)) horace abi süle bana benden renklendirici olurmu?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şöle politik bi cevap veriyim aşaa yukarı herkesten, aşaa yukarı herşey olur. yeter ki sebat olsun. akçaabat sebat spor.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ama, ama olmazki öyle ben galatasaraylıyım böhüeeeee![signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sanki çok toprak rengi olmuş gibi gibi[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dudakları dıosan ben kırmızı dudak sevmıorm bole ten rengıne yakın olcak :) ondan ole yaptım :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hyr tenrenginden bahsediyorum zaten tenrengi ile dudakların rengi pek yakın olmaz. gözlerin rengide cok ucuk oldugu için fırlamak üzere.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ikincisi geliyo :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 [signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 3. resim bunda cok kasmadım gozler agrıyo artık :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 e up yani birazcık bişiler yazın resimlerim hakkında :([signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yazıcak birşey yok. Color'u alıp renklendiriyorsun. Yani çok kolay birşey. Biraz daha uğraşsan biz de sana şöyle uzun uzun yorumlar yazarız...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 renklendirmeyi bilmeyenler için güzel bi çalışma tabii ki.. ama renklendirme uzmanları ne der bilemem :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olmadı. Ajan Smith'e kırmızı ve yeşil gıravat yaparsan olmaz... :) Bu sırada ne photoshop'u ya aç paintshop'u soft light olayı ile iki dakkalık olay bu[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gırmızı yeşül mooor herşey var özellikle öyle yaptımda ne bilim şimdilik başka bi özellik bilmiyorum photoshopta o yüzden elime ne geçse boyuyorum :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Öne çıkan mesajlar