bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Arkadaşlar benim bi arkadaş yapmıştı. Winamp d library oluşturmuştu. Şarkıcılar vardı. Albumleri vardı ve şarkıları. Arıyorum ama bulamıyorum yapamıyorum. Hepsi tek tek çıkıyor. Mesela Blind Guardianın şarkıları dağınık ama ben library e girdiğimde Blind guardiana bastığımda blind guardianın albumleri ve şarkıları çıksın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ühühühü be çok şeymi istiyorum. Niye kimse yardım etmiyor? :([hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 esas konu hakkında (o versiyonu kullanmıyorum) pek bi fikrim yok ama benim tavsiyem winamp 2,81 kullanman olur.. yani o önceki sürümlerinden.. çünkü çok daha az ramden yiyo ve daha da az problem çıkarıyo.. kullananların bi kısmı ve ben böyle düşünüyorus en azından.. eğer ram olayı sorun olmuyosa ve sorunsuz çalışıyosa da winamp3 güzeldir.. o tip cici özellikler eklenmiş..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar